Wil je mijn gratis e-book 'The Blooming You!' ontvangen? 

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, ontwikkelingen en events van Beleef je Karakter?

 

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief! Dan krijg je ze allebei automatisch in jouw mailbox.

DSC03943.JPG

Wil  jij echt jezelf weer worden? Na alles wat je hebt meegemaakt? Leren hoe jij het effectiefst met jezelf kunt omgaan.  Struikelblokken definitief oplossen? Neem dan nu de eerste stap en meld je aan voor mijn nieuwsbrieven en ontvangt het gratis e-book: "The Blooming You"! En ik beloof je dat je niet overspoeld zult worden met een stortvloed aan e-mails. 

Wat doet Beleef je Karakter? Dit bedrijf, met mij aan het roer, biedt ondersteuning bij het integreren van ervaringen en het stellen van (nieuwe en passende) doelen in je leven. Ik bied begeleiding in het omzetten van ervaringen in een nieuwe vorm. Met een veelvoud van technieken, zoals bv. effectieve lijfgerichte oefeningen en andere vaardigheden hebben mijn klanten al mijn kennis en kunde tot hun beschikking om zichzelf weer te worden.

Klanten merken dat ze effectiever reageren, minder lang ergens in haken en meer zichzelf zijn. 

Bovenop de individuele consultaties en groepssessies, organiseer ik ook regelmatig workshops en dagen voor degenen die geïnteresseerd zijn om ook met anderen te leren.

Levens van mijn klanten zijn 180° gedraaid door hun inzichten in zichzelf en de stappen die ze zelf kunnen zetten. Ik deel met plezier en trots regelmatig nieuwtjes en tips.

Schrijf je in om mijn updates te ontvangen en lees als eerste nieuws over de aankomende publicatie.

P1100387.JPG
Magnolia.png

En waarom zou je?