top of page
IMG-20160302-WA0004.jpg

Tja! Ik doe het anders !

Er is me veel overkomen en is sta keer op keer op.

 

Mijn ervaringen leidden tot het starten van mijn eigen bedrijf in 2016.   

Mijn leven was een zoektocht, daarover kun je meer lezen bij 'Wie ben ik'. En ik ben blij en dankbaar dat ik ben gaan zoeken. Anders was ik voortgegaan in de ratrace van tegenwoordig, was ik getrouwd, had ik kinderen gekregen en 'lekker' in loondienst gebleven. Dat was niet wat er voor mij bedoeld was!

Dus ik deed het anders! Ik trouwde niet, ging op reis naar Antarctica, tweemaal zelfs. Het was het keerpunt van mijn leven. Beleef Je Karakter werd in de zomer erna geboren. Na een aantal jaren liet ik na 18 jaar ook eindelijk mijn loondienst los en stond ik op eigen benen. Sta ik op eigen benen. Ik werd nogmaals onderuit gehaald door een forse oplichting. En wederom: ik ben er. Sta stevig en als mezelf in het leven. 

RI1A2997.JPG

Herken je dat je na een drukke (werk)dag op de bank ploft en nergens meer zin in hebt? Dat je een kort lontje hebt, overprikkeld bent en slecht voor jezelf zorgt. Of teveel voor een ander zorgt en te weinig voor JEZELF?

 

Ben je ongelukkig, gespannen en tank je niet (meer) bij als je vrij bent? Ja? Wees dan alert: het zijn allemaal tekenen dat je niet het juiste voor jezelf doet.

 

Dat kan leiden tot:

-  onnodige onzekerheid

- stress, overspannenheid of burn-out

- gebrek aan eigenwaarde of zelfvertrouwen

- een gevoel dat je je niet gezien, gehoord of gewaardeerd voelt.

 

Merk je dat jouw inzet voor 'lief' genomen wordt of waardoor men over je grenzen heengaat (soms nog zonder dat je het merkt) en jij niet meer blij, gelukkig of ontspannen bent?

 

Zoek je al tijden naar een oplossing die wel werkt en vind je die maar niet? Zorg dat je ontdekt wat JIJ nodig hebt en precies weet wat voor JOU GOED werkt. Wat ook de reden is dat je zoekt naar een oplossing en mogelijk al veel geprobeerd hebt. Stop met zoeken!

 

De oplossing ligt voor je voeten met de praktische, lijf- en ervaringsgerichte oplossing van Beleef Je Karakter.

Stel je eens voor dat je blijer bent, ontspannen leeft en weer plezier hebt in wat je doet. Door te

begrenzen, rust te nemen en te rekken of strekken 

- zorgen voor veiligheid in jezelf en om jezelf heen 

- liever over jezelf te denken door je negatieve overtuigingen aan te pakken 

- jouw hoogsensitiviteit te helpen te bestaan in deze drukke wereld.

- staan voor wie je bent! Met alles wat er is.

Klanten waarmee ik werk hielden zich in, begrensden niet en zijn vermoeid, hebben last van zichzelf en zijn verder van zichzelf vandaan dan ze leuk vinden. Dat merk je aan van alles. Zomaar wat voorbeelden:

- je hebt een geremdheid in dingen doen die je eigenlijk leuk vindt, maar die een ander niet leuk vindt (en dus doe jij ze ook niet meer).

je past je aan aan verwachtingen van anderen, waardoor je denkt dat je lief gevonden wordt, dat de ander tevreden blijft en dat je voldoet.  

- niet zegt wat je belangrijk vindt.

Je bent bij mij aan het goede adres als je bereid bent om jezelf in de spiegel aan te kijken en nieuwsgierig bent naar een andere aanpak van jezelf en jouw leven. En de benodigde actie zet.

Dus... als je herkent  dat je iets tegen jezelf zegt als:

" Ik vind 'dat of dat niet leuk', maar doe het alsnog (en zegt geen 'nee').

"Waarom leg ik de lat zo hoog voor mezelf?"

"Waarom weet ik niet wat ik nou eigenlijk echt wil?" of "Waarom heb ik geen 'nee' gezegd?" of

"Wie ben ik nou eigenlijk"? of

"Hoezo maak ik het leven zo zwaar voor mezelf?"

 

Als dit soort dingen die bij jou leven, lees dan verder! Beleef Je Karakter is er voor JOU als je:

- de afgelopen jaren je steeds onderuit hebben gehaald  

- als je accu nu te leeg is en je vastloopt met jezelf.  

- als je al '100 pogingen' hebt gedaan om je gedrag, overtuigingen of gedachten (over jezelf) te veranderen.

- of als het steeds niet lukt om te begrenzen, iets vol te houden of om liever tegen jezelf te zijn.

 

Beleef je Karakter helpt je met persoonlijke coaching met een effectieve, ervaring- en lichaamsgerichte aanpak, zodat jij je weer fijn voelt (als EN met jezelf), energie overhebt aan het einde van de dag en geniet van het leven door goed voor jezelf te zorgen.

 

In een één op één coaching traject gaan we samen aan de slag om vanaf nu signalen van jouw lijf op tijd te herkennen èn ik geef je 'tools' om ECHT te doen wat JIJ nodig hebt. Je ontdekt hoe en waarom je denkt wat je denkt, voelt wat je voelt en waarom jij de ander belangrijker vindt dan jezelf. En vooral hoe je dat anders aanvliegt, waardoor je meer balans voelt in je lijf en rust krijgt in je hoofd. En jij ontspannen de dag doorkomt.

 

Tijdens een traject leer je inzien wat jij nodig hebt, door in te 'zoomen' op jouw eigen patronen, gedachten, gevoelens en signalen. En door het anders te gaan doen dan je gewend bent. Dat zit in van alles, juist ook in de kleine dagelijkse dingen die je frustreren of uitputten. 

Alles wat Beleef Je Karakter doet is maatwerk, persoonlijk en bijzonder effectief. Leer te doen wat jij ECHT nodig, geef jezelf de kans om te worden wie je ECHT bent.

 

Geniet weer van jouw leven, MET jezelf en ALS jezelf.

 

Je zult al snel verschil merken als je net even wat anders doet dan normaal. Jouw energie neemt weer toe, net als de zin om dingen op te pakken, weer te leven, te lachen en te genieten.

 

Dus: loop je al tijden 'tegen jezelf aan' en krijg je het niet veranderd? Wil je jezelf worden, lekker in je vel zitten, sterk in je schoenen staan en weer genieten van het leven?

 

Wil jij sleutelen aan jezelf en dat voor elkaar krijgen? En is jouw antwoord: "JA dat wil ik!" Meld je dan nu aan. Het leven is zoveel leuker als jij jezelf bent. ECHT!

iphone

Contact

Ik ben altijd op zoek naar vrouwen die zichzelf weer op de 1e plaats willen zetten. Laten we in contact komen! 

bottom of page