top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
00d29f0b.jpg

Wil jij jezelf weer zijn? En stralen?

en stralen

maar ziet jouw leven er nu heel anders uit?

Werken – eten – slapen en dat tot je met pensioen mag: is dat echt wat je wilt?

 

Merk je dat het leven langs je heen glijdt, je nergens tijd in hebt en leeft op de automatische piloot?  Geniet je niet meer omdat je nergens tijd voor hebt? Of het jezelf niet gunt dat je geniet?

Of mist de 'fun' in jouw leven en heb je nergens zin in? En wil je dat echt veranderen? Belangrijk verschil tussen mij en andere coaches: heb je het al keer op keer geprobeerd en lijkt het niet te lukken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres? Waarom? Omdat ik in de diepte jouw oorzaak opspoor waarom het eerder niet lukte om gedrag, gedachten en gevoelens te veranderen. Ik ben er, naast mijn eerdere klanten, zelf het grootste voorbeeld van? En als ik het kan, kan jij het ook! Daar heb ik alle vertrouwen in.

En wie ben jij, waardoor onze samenwerking slaagt?

 

Als je al 100x hebt geprobeerd hebt om balans te krijgen in jouw actieve leven, om voor jezelf te staan, om je te laten horen... en je slaagt daar niet langdurig in... Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ben je bereid ervoor te gaan? Voor jouw versie 2.0? Ben je een avonturier, houd je van reizen en de geneugten van het leven? En kom je er niet aan toe? Loop je nu bijvoorbeeld vast in een scheiding, burnout of andere 'val in het leven'? Zorg je (te) slecht voor jezelf, blijf je voldoen aan verwachtingen van anderen, weet je nog slecht wat je zelf wilt, wie je bent of waarom je doet wat je doet?

 

Stap je steeds weer in dezelfde valkuil en vraag je je af: ”Waarom doe ik dat of dat toch weer?” of denk je: “waar ben ik eigenlijk mee bezig?” En heb je geen idee meer hoe het verder moet? Of voor wie je dit allemaal doet? En waarom je blijft voldoen aan verwachtingen die niet de jouw zijn? Waarvan je steeds denkt: "waarom doe ik dit toch?" 

 

En ben je nu opgebrand, niet jezelf en lusteloos? Ik nodig je uit om mijn aanpak te proberen!

Ik ben je voorgegaan en heb Beleef Je Karakter als resultaat hiervan neergezet! In mijn leven ben ik keer op keer onderuit gegaan, ik ken veel rouw, verlies en andere ervaringen waardoor ik mezelf kwijt raakte. Keer op keer sta ik op, leer ik van de ervaring en leef ik sterker verder. Sinds 2016 help ik andere vrouwen om te realiseren wat zij willen halen uit het leven. 

Mijn klanten, alle hardwerkende en actieve vrouwen, weten allemaal na hun traject weer waar ze voor gaan, waar ze voor leven en hoe ze goed voor zichzelf zorgen. Wil je dat ook? Neem dan nu actie! Ja, nu, zodat je direct aan de slag kunt en zodat je direct effect hebt en de rest van je leven leeft met  gemak en plezier. Waarom zou je tijd verspillen? Je weet nooit hoe lang je nog hebt en zolang je blijft doen wat je doet is de uitkomst hetzelfde. Er verandert niets in jou, als je niet ZELF iets anders gaat doen.

Ontdek tijdens exclusieve trajecten met de unieke karaktertest wat er met jouw leven gebeurt als je jouw kwaliteiten weer ten volle inzet, gaat doen wat jij nodig hebt en de touwtjes weer in handen neemt.

Kun je het je voorstellen hoe jij jouw leven dan ervaart? Wat je doet, denkt, voelt en ervaart? Smaakt je dat? Klik dan vooral door! 

bottom of page