top of page

Ervaringen/ reviews:

Magnolia.png

De karaktertest heeft mij vooral bevestiging en beter inzicht van mijn eigen karakter gegeven. Hoe ik er zelf voor kan kiezen om een ander karakter 'in te zetten' die beter bij een bepaalde situatie past, waardoor ik me gemakkelijker voel.
Mijn grootste uitdaging was dat ik veel minder energiek ben dan vroeger, maar dat ik nog wel dezelfde uitstraling heb naar anderen. Daardoor ga ik steeds over mijn grenzen heen en krijg ik mijn energie niet meer optimaal opgeladen.
In de evaluatiesessies heb ik geleerd en geoefend hoe ik andere karaktertypes in kan zetten, waardoor ik minder energie verlies. Ik weet welke oefeningen mij kunnen helpen om mijn lichaam beter aan te voelen en te bepalen waar mijn grens op dat moment ligt.
Ik ben met name blij met  de inzichten, knowhow en oefeningen die ik heb gekregen en de info waar ik me verder in kan gaan verdiepen en op terug kan vallen.
Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik weer 'in actie' ben gekomen, er weer vertrouwen in heb gekregen dat verbetering mogelijk is. Dat is een heel fijn gevoel.

Het contact was heel fijn, alles is bespreekbaar. Ook de vragen die gesteld werden, soms confronterend, maar op een prettige manier, zodat ik geen weerstand voelde, maar er juist meer mee aan de slag wil.

Dank je wel voor de fijne coaching hierin en voor wie jij bent als persoon!

Liefs Nathalie

20221130_031648_0002.png

Amber zei na haar traject: "Jij hielp me om het vertrouwen in mijzelf terug te krijgen, eerst voor mezelf te kiezen, me weer te richten op de toekomst en de benodigde stappen te durven zetten".

jpg_20221123_091501_0000.jpg

Lilian geeft aan: "Tijdens mijn afspraak met Birgita werd ik door haar ontvangen in een warme ruimte. Hierdoor namen mijn zenuwen snel af. Zij deelde vervolgens de informatie die zij voor me had en samen keken we wat dat voor mij te betekenen had en of ik het herkende. Het was niet in beton gegoten. Ik was bij Birgita in goede handen en kan het iedereen aanraden".

 

Een anonieme  klant noemde de karaktertest 'realistisch, herkenbaar en waardevol.'

20220909_083056_0000.png
bottom of page