top of page
dsc06143.jpg

Soms sta je ineens ergens waarvan je denkt: "Ik weet niet of het me lukt", (zoals ik hier sta: op de ra van een zeilschip, met nul ervaring). En weet je: stap voor stap met ondersteuning, geduld en doorzettingsvermogen lukte het me en kwam ik ook weer veilig beneden. Zoals je ook in het leven af en toe wat steun kunt gebruiken.

Zoek jij al tijden jouw weg terug naar plezier en ontspanning? Naar jezelf? Naar een leven met zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde? Met eigenheid en veerkracht? Ontdekken hoe leuk en fijn het leven is, als je jezelf niet meer in de weg zit? Je oké bent met jezelf? Met wat er ook is of gebeurt?

 

Meld je dan nu bij Beleef Je Karakter voor persoonlijke coaching op maat. Alles op basis van inzicht, kennis en ervaring. Ga op weg naar balans en rust in hoofd en lijf. Ga op weg naar wie je echt bent. Laat je maskers vallen en ga staan voor wie je echt bent. Niet meer doen alsof, niet meer groothouden op wilskracht en vooral niet meer ‘pleasen’. Ga op weg met Beleef Je Karakter! Samen op weg naar jezelf!

 

Beleef je karakter biedt jou ondersteuning bij het verminderen van problemen rondom

  • hoogsensitiviteit

  • spanningen en stressklachten (incl. Burnout)

  • overprikkeling of (over)vermoeidheid, bv. door niet begrenzen of geen/onvoldoende hersteltijd

  • oplichting en andere ingrijpende gebeurtenissen (bv. verlies dierbare(n), scheiding, kinderloosheid of ontslag)

  • laag zelfbeeld (weinig zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde)

We gaan aan de slag op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau, zodat jij het leven weer aan kunt. Weet wat je kunt doen bij tegenslag en waar jij zelf voor gaat.

 

Laat het leven niet aan je voorbijgaan op de automatische piloot of via overlevingsmechanisme. Maak vandaag nog de bewuste keuze voor jezelf en zet de eerste stap terug naar JOU! Neem contact op met Beleef Je Karakter via: info@beleefjekarakter.nl  of via de onderstaande contact knop.


Frustreert het leven je? Loop je vast in je verwachtingen en heb je te weinig energie om je dromen te realiseren. Mis je vrijheid,  eigenheid, zelfvertrouwen en energie? Valt het leven je tegen en heb je keer op keer een uitdaging met jezelf?

Zoek je een effectieve oplossing die je op weg helpt. Wil je iemand die je begeleid met een geduldige, praktische, ervaringsgerichte en oplossingsgerichte aanpak? Dan ben ik de juiste match voor jou!

De resultaten van mijn aanpak zijn onder andere:
- eigenheid
- zelfvertrouwen
- zelfzorg
- ontspanning

 
Wil je eerst nog ontdekken over waar je tegenaan loopt om te ontdekken of mijn aanpak OOK VOOR JOU werkt? Blijf er niet mee lopen, maar stel ze NU tijdens via: 
 

 

Beleef je Karakter verwerkt jouw persoonsgegevens als je gebruik maakt van haar diensten en/of door je eigen verstrekking van deze gegevens.

 

Interesse in het privacy statement en de algemene voorwaarden? Neem een kijkje op de betreffende pagina's op deze website.

Beleef je Karakter is ook bereikbaar via:

+31 6 57615978 (ook via what's app)

 

via e-mail:

info@beleefjekarakter.nl

en sociale media:

 

 

Ik zie je reactie graag tegemoet,

Birgita Endert

Birgita.jpg

Dit ben ik: zelfs buiten mijn comfortzone heb ik het naar mijn zin!

  • Facebook
bottom of page