top of page

Frustreert het leven je? Loop je vast in je verwachtingen en heb je te weinig energie om je dromen te realiseren. Mis je vrijheid, zelfvertrouwen en energie? Valt jouw leven tegen en heb je keer op keer een uitdaging met jezelf?

Zoek je een effectieve oplossing die je op weg helpt. Wil je iemand die je begeleid met een geduldige, praktische, oplossingsgerichte aanpak? Dan ben ik de juiste match voor jou!

De resultaten van mijn aanpak zijn onder andere:
- eigenheid
- zelfvertrouwen
- zelfzorg
- ontspanning

 
Wil je eerst nog sparren over waar je tegenaan loopt om te ontdekken of mijn aanpak OOK VOOR JOU werkt? Blijf er niet mee lopen, maar stel ze NU: 
 
Neem contact op en ik help je graag verder.

dsc06143.jpg

Soms sta je ineens ergens waarvan je denkt: "Ik weet niet of het me lukt", (zoals ik hier sta: op de ra van een zeilschip, met nul ervaring). En weet je: stap voor stap met ondersteuning, geduld en doorzettingsvermogen lukte het me en kwam ik ook weer veilig beneden. Zoals je ook in het leven af en toe wat steun kunt gebruiken.

Beleef je Karakter verwerkt jouw persoonsgegevens als je gebruik maakt van haar diensten en/of door je eigen verstrekking van deze gegevens.

 

Interesse in het privacy statement en de algemene voorwaarden? Neem een kijkje op de betreffende pagina's op deze website.

Magnolia.png
Magnolia.png
Magnolia.png

Beleef je Karakter is ook bereikbaar via:

+31 6 57615978 (ook via what's app)

 

via e-mail:

info@beleefjekarakter.nl

en sociale media:

 

 

Ik zie je reactie graag tegemoet,

Birgita Endert

  • Facebook
Birgita.jpg

Dit ben ik: zelfs buiten mijn comfortzone heb ik het naar mijn zin!

bottom of page