Masterclass van Beleef Je Karakter:

'Lekker leven met jezelf!'

woensdag
30 november 2022
om 10.00 of 14.00u.

 

BeleefjeKarakter 2.0.png
P1030633.jpg

Doe op 30 november 2022 mee met de gratis masterclass van
Beleef je Karakter: 
"
Lekker leven met jezelf!" 
​en ontdek hoe JIJ slechte zelfzorg omzet in leven met plezier, kracht en energie.

Ben je een hardwerkende vrouw? Die beter voor anderen zorgt dan voor zichzelf? Zoek jij al tijden naar de de oplossing voor het negatieve gevoel over jezelf? En lukt het niet om te veranderen?  Je voelt je ongelukkig, houdt je klein en probeert vol te houden. Het effect: je bent leeg, ongelukkig en voelt je regelmatig overprikkeld of angstig. Je worstelt met hoe je in het leven staat? En droom je ervan om het leven weer in eigen hand te hebben? Te genieten en plezier te hebben? 

Tijdens de Masterclass ontdek je hoe het anders kan door op een andere manier voor jezelf te zorgen. Zodat je weer geniet, begrenst en geniet.

Om te voorkomen dat het leven als los zand door je vingers glipt, is inzicht in het 'hoe en waarom van jezelf' essentieel. Ontdek hoe jij Lekker Leeft Met Jezelf tijdens de gratis Masterclass op 30 november. Ontdek om 10 uur OF om 14.00 uur
Doe mee als je weer: 
- vertrouwen in jezelf wilt hebben
- de touwtjes weer in eigen handen wilt hebben
- gaat voor zelfzorg, eigenwaarde en 
- wilt genieten van jouw leven

Op 30 november ontdek je om 10 uur of om 14.00 uur hoe het leven anders kan, op een manier die jij je niet voor kunt stellen. Aanmelden voor de Masterclass is zo gedaan via deze link: 
 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Beleef Je Karakter gaat voor vrijheid, zelfzorg en eigenwaarde. De kans voor jou als hardwerkende, actieve vrouw, met een vol leven om op een andere manier met jezelf om te gaan, zodat je niet vastloopt, gaat begrenzen en afkomt van je perfectionisme of overprikkeling of het remmen van jezelf! 

 

Stel: je hebt leven op orde, een baan, gezin, een volle sociale agenda. En je voelt dat het niet helemaal klopt. Je wilt graag iets veranderen, maar weet niet waar te beginnen of hoe je het volhoudt. Je lijf protesteert maar je blijft voldoen aan alles wat er 'moet'. Met zorg, werk, verplichtingen en komt niet aan jezelf toe. Je slaapt slechter dan normaal, zet jezelf onder aan de lijst en hebt te weinig energie. Je voelt je ongelukkig, overprikkeld, voelt je angstig en schrikt snel van iets of iemand. Of zit jouw perfectionisme je in de weg? Je wilt graag veranderen, maar kunt daar wel wat hulp in gebruiken.  

Tijdens deze gratis Masterclass ontdek je waarom je doet wat je doet, denkt wat je denkt, voelt wat je voelt EN hoe dat te veranderen is. De Masterclass van 'Lekker Leven Met Jezelf' laat je zien hoe het anders kan. Je krijgt handvatten hoe je het leven anders aanpakt, zodat je leeft met energie, gemak, plezier en als jezelf!

 

In deze gratis en vrijblijvende masterclass ontdek je hoe jouw patronen, gedrag en gedachten invloed hebben op hoe je je laat zien. Je ontdekt hoe het anders kan en je krijgt een unieke kans om met jezelf aan de slag te gaan.

 

Laat deze kans om jezelf weer in je kracht te zetten niet voorbijgaan en meld je nu aan. 

Ervaringen Masterclass:

"Je laat jouw kracht via kwetsbaarheid zien. Je deelt jouw ervaringen en hoe je het oplost met hulp van jouw patronen" EN

"Je geeft me hoop dat het leven ECHT anders kan" EN

"Je gaf me tijdens de Masterclass al zoveel informatie, dat ik nu al beter begrijp hoe ik in elkaar steek. Ik zie uit naar onze samenwerking tijdens het traject. Ik kan niet wachten om te beginnen!" 

MELD JE NU AAN!

de masterclass 'Lekker Leven Met Jezelf'

op woensdag 30 november 2022

om 10.00 uur of 14.00 uur

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn