top of page

Masterclass van

Beleef Je Karakter:

'JA zeggen tegen jezelf

(en waarom dat soms zo lastig is!)'

donderdag
21 maart 2024
om 10.00 
uur

 

BeleefjeKarakter 2.0.png

Doe op 21 maart 2024 mee met de gratis Masterclass van Beleef je Karakter:
"JA zegen tegen jezelf!"
(en waarom dat soms zo moeilijk is)
 

en ontdek hoe JIJ jouw verkeerde balans en zelfzorg omzet naar een leven met plezier, ontspanning en energie. En vooral een leven ALS JEZELF!

Genieten van de natuur

Ben jij een hardwerkende, sensitieve vrouw, die zichzelf volledig voorbij rent door de dagelijkse waan? Die zich steeds wegcijfert ten behoeve van anderen?

Let dan goed op! Bijna een op de 5 vrouwen heeft burnout-achtige verschijnselen. Dat is een sterkere stijging dan bij mannen. Stress, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een hoge emotionele belasting. Tel daar een slechte werk-privé balans en slechte zelfzorg bij op en voilà… grote kans dat ook jij bij die bijna 20% van de vrouwen hoort. En als je dan nog steeds geen actie neemt om dat patroon te doorbreken, nou… dat kun je zelf wel invullen. Dan ga je ‘down the drain’ en is de weg terug nog langer.

Hoe ziet jouw leven er nu uit? Je bent druk met van alles: werk, privé en allerlei sociale afspraken. Sport. Familie. Je bent druk en vooral op de ander gericht bent. Intussen houd je je groot, ligt de lat (vanuit je eigen verwachtingen of die van je ouders) al jaren hoger dan je zou willen. En doe je je uiterste best om alles wat je te doen hebt voor elkaar te krijgen. Want je denkt bv.:

 • “Nou ja, wie kan ‘het’ nu beter doen dan ikzelf?” OF

 • “Als ik dit of dat nou maar doe, dan is de ander tevreden”… en dat wordt wel gezien, beloond of gewaardeerd”

 

En dat is niet zo. Zolang jij blijft doen wat je altijd deed, is er geen noodzaak dat er iets in je situatie verandert. En jouw omgeving dus ook niet. 

Herken je dat je je (snel) overprikkeld voelt en ben je eigenlijk veel te loyaal aan alles en iedereen (behalve aan jezelf)? Je vindt jezelf al jaren niet belangrijk en ‘kiest’ er (onbewust) voor dat je anderen belangrijker maakt dan jezelf. Je bent (hoog)sensitief en voelt alles aan: de sfeer in een ruimte, de emoties en energie van anderen. En ook dat kost energie, omdat je jezelf niet (voldoende) beschermt of naderhand weer oplaadt. Je weet gewoon niet hoe je dat moet doen. En gaat maar door op de voor jou bekende weg.

Je bent van nature een nieuwsgierig mens. En gaandeweg heb je al veel geprobeerd: diverse coaches, cursussen, trajecten bij dure deskundigen.

 

Het bracht je nog niet naar de oplossing. Dus ja, wat dan? Gewoon maar volhouden en doorgaan op deze weg? Tja, daarvan weet je dat dat niet werkt. Je wordt er niet gelukkiger of meer ontspannen van. Je hebt een kort lontje, weinig energie en overleeft. Dit ga je niet lang meer volhouden.

 

Je snakt naar een oplossing, maar stelt de actie om dat voor elkaar te krijgen steeds uit. En je weet ook niet goed wat je nodig hebt…

En zo rijgen de dagen, weken, maanden zich aaneen. Steeds denk je: “Ach, over zoveel weken is het vakantie, dan tank ik wel weer bij”. En zo stel je het belangrijkste uit: Jezelf! Je maakt geen keuze voor jezelf, terwijl dat zo belangrijk is. Als jij niet voor jezelf kiest: wie dan wel? 

Wil jij je daadwerkelijk zo gehaast blijven voelen, zo ongelukkig dat je geen tijd hebt voor ‘fun’, voor jezelf? Geen tijd om goed voor jezelf te zorgen. Bij te tanken. Het voelt alsof je leven gevuld is met van alles en jij voelt je leeg, ongelukkig en gehaast. En je weet dat je doet alsof en volhoudt op wilskracht.

Hoe zag jij het leven vroeger voor je? Vast niet zoals je je nu voelt, of wel? Je hebt je vroeger toch echt niet voorgenomen dat je je zo steeds zou aanpassen aan wat er van je verwacht werd. Dat je je groot moest houden. En zou doen alsof het goed met je gaat en volhoudt op wilskracht. Of wel?

Stel je nou voor dat er een uitweg is!

 

Dat er een weg terug is naar jezelf. Waardoor je ontspant en keuzes maakt waar je blij van wordt. Waardoor je weer lekker in je vel zit en doet wat goed is voor jou. Waarbij jij weer JIJ bent. En weer weet waar je voor gaat. Dat jij met plezier de dag doorkomt en tijd hebt voor jezelf? Zelfs bij gelijke omstandigheden! Hoe zou je je dan voelen? Veel fijner, toch?

 

Sterker nog: het zou zelfs anderen opvallen dat je er ‘natuurlijker’ en meer ontspannen uitziet. En met meer plezier en ontspanning leeft! Je geniet weer. Hoe zou dat voor je zijn?

Beleef Je Karakter neemt je in deze masterclass mee op de weg om dat voor elkaar te krijgen. Ik laat je zien hoe jouw overlevingspatronen, gedachten en gevoelens zich laten gelden in jouw leven. En wat er gebeurt als jouw lijf zich weer ontspant en jij weer als jezelf in je schoenen staat.  En je rust in je hoofd ervaart. Kom voorbij je wilskracht en ga ontspannen in het NU. Leven vanuit innerlijke rust en ontspanning. Beleef Je Karakter geeft je inzichten in jezelf (en je relatie met anderen) en via eenvoudige, effectieve aanpassingen kom jij weer tot je zelf. Jouw hoofd, lijf en leven weer in balans.

Wil jij jezelf terug? Leven in balans en de ratrace laten voor wat het is? Weer stralen. Genieten en leven op jouw tempo? Neem dan nu de eerste stap en meld je aan voor de gratis Masterclass van donderdag 21 maart a.s. en zorg dat je erbij bent

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn

Beleef je karakter biedt jou praktische en effectieve ondersteuning bij het verminderen van problemen rondom

 • hoogsensitiviteit

 • spanningen en stressklachten (incl. Burnout)

 • overprikkeling of (over)vermoeidheid, bv. door niet begrenzen of geen tijd en rust

 • de effecten na oplichting en andere ingrijpende gebeurtenissen (bv. verlies dierbare, scheiding, kinderloosheid of ontslag)

 • laag zelfbeeld (weinig zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde)

 

We gaan aan de slag op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau, zodat jij het leven weer aan kunt. Weet wat je kunt doen bij tegenslag en waar jij zelf voor gaat. Zorg dat jij weer JIJ bent. JEZELF met alles wat er in je zit.

 

Laat het leven niet aan je voorbijgaan door op de automatische piloot of via overlevingsmechanisme te blijven leven. Maak vandaag nog de bewuste keuze voor jezelf en zet de eerste stap terug naar JOU! Neem contact op met Beleef Je Karakter via: info@beleefjekarakter.nl of www.beleefjekarakter.nl/contact. En zorg dat je bij de MASTERCLASS  JA ZEGGEN TEGEN JEZELF en zorg dat je erbij aanwezig bent! Zet nu alvast 21 maart in je agenda en meld je aan. 

MELD JE NU AAN!

Masterclass 'JA zeggen tegen jezelf (en waarom dat soms zo moeilijk is)'

op donderdag 21 maart  2024

om 10.00 uur

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • LinkedIn
bottom of page