Masterclass van Beleef Je Karakter:

van 'lijden naar leiden!'

donderdag
13 oktober 2022
om 10.00 of 14.00u.

 

BeleefjeKarakter 2.0.png
P1030633.jpg

Doe op 13 oktober 2022 mee met de gratis masterclass van Beleef je Karakter:
VAN 'LIJDEN NAAR LEIDEN' en ontdek hoe JIJ de regie over jouw leven terugpakt!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Beleef Je Karakter gaat voor vrijheid, zelfzorg en eigenwaarde. De kans voor jouw als hardwerkende, actieve vrouw, met een vol leven om op een andere manier met jezelf om te gaan, zodat je niet vastloopt, gaat begrenzen en afkomt van je perfectionisme of overprikkeling of het remmen van jezef! 

 

Stel: je hebt leven op orde, een baan, gezin, een volle sociale agenda. En je voelt dat het niet helemaal klopt. Je wilt graag iets veranderen, maar weer niet waar te beginnen of hoe je het volhoudt. Je lijf protesteert maar je blijft voldoen aan alles wat er 'moet'. Met zorg, werk, verplichtingen en komt niet aan jezelf toe. Je lijf protesteert: je slaapt slechter dan normaal, zorgt minder voor jezelf en kampt met een gebrek aan energie. Mogelijk heb je ook last van prikkels of jouw perfectionisme. Je wilt graag veranderen, maar kunt daar wel wat hulp in gebruiken.  

 

 

 

En daar komt Beleef Je Karakter in beeld. Je krijgt tijdens deze Masterclass inzicht in wat (en waarom) je doet, denkt, voelt en ervaart (en hoe dat te veranderen is) is de eerste stap. De Masterclass van 'lijden naar leiden' laat je zien hoe het werkt. Je krijgt handvatten hoe je het leven anders aanpakt, zodat je leeft met energie, gemak, plezier en als jezelf!

Hoe doe je dat dan?

Patronen die je als kind hebt ontwikkeld om jezelf te beschermen, blijf je als volwassene toepassen. Het automatisme waarmee je dat doet, maakt dat je mogelijk vastloopt in herhaling, waardoor je minder plezier hebt, leeft op de 'automatische piloot' en steeds in een kringetje blijft denken en/of doen. Je 'haakt' steeds dezelfde thema's en loopt letterlijk vast.

Deze masterclass en Beleef Je Karakter is jouw 'escape' uit oud gedrag, waar je niet meer op zit te wachten, maar wat niet lukt om te veranderen.  Birgita van Beleef je Karakter helpt je daarbij, omdat zij, als geen ander weet dat het anders kan. Als je maar weet hoe! En dat ervaar je op 13 oktober 2022 tijdens de masterclass. Dus doe mee als je jouw eigen leven weer terug wilt, jezelf wilt zijn en stevig in je schoenen wilt staan. 

In deze gratis en vrijblijvende masterclass ontdek je hoe jouw patronen, gedrag en gedachten invloed hebben op hoe je je laat zien. Je ontdekt hoe het anders kan en je krijgt een unieke kans om met jezelf aan de slag te gaan.

Om echt door te pakken met iets waar je al jaren tegenaan loopt. Wil je jezelf begrenzen, werken aan zelfvertrouwen, ontspanning en doen wat jij ECHT nodig hebt? Zet jezelf op de eerste plaats en meld je nu aan en reserveer jouw plek voor deze masterclass.

Laat deze kans om jezelf weer in je kracht te zetten niet voorbijgaan en meld je nu aan. 

MELD JE NU AAN!

de masterclass 'van lijden naar leiden'

op donderdag 13 oktober 2022

om 10.00 uur of 14.00 uur

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn