top of page

gratis

Masterclass van

Beleef Je Karakter:

'Lekker leven met jezelf!'

woensdag
21 juni 2022
om 13.00 of 19.00 uur

 

BeleefjeKarakter 2.0.png

Doe op 21 juni 2023 mee met de gratis masterclass vanBeleef je Karakter: "Lekker leven met jezelf!" 
en ontdek hoe JIJ jouw slechte zelfzorg omzet naar plezier, kracht en energie.

Genieten van de natuur

Zeg eens: "Ben jij iemand die beter voor anderen zorgt dan voor zichzelf? En zoek je al tijden naar dè oplossing om dit ECHT te veranderen, zodat je het negatieve gevoel over jezelf eindelijk kwijt raakt?" Hoe voel je je nu? Vermoedelijk ongelukkig, klein en probeert heus vol te houden. En wat is het effect? Je voelt je leeg, ongelukkig en regelmatig overprikkeld of angstig. Anderen waarderen je inzet niet en je voelt de worsteling met hoe je in het leven staat. Je droomt ervan om het leven weer in eigen hand te hebben.

Dus: wil je weer genieten en plezier hebben? Zonder schuld en schaamte? Ontdek dan tijdens deze masterclass hoe je dat voor elkaar krijgt.  

Ontdek hoe het anders kan door op een andere manier voor jezelf te zorgen. Zodat je hoofd en lijf weer op een lijn zitten, en
jij weer geniet door te begrenzen en te doen WAT JIJ nodig hebt.
Voorkom dat het leven als los zand door je vingers glipt, je blijft leven op de automatische piloot en krijg het inzicht 'hoe en waarom van jezelf' essentieel.

Doe mee met de Masterclass "Lekker Leven met Jezelf" als je weer: 

- vertrouwen in jezelf wilt hebben
- de touwtjes weer in eigen handen wilt hebben
- gaat voor zelfzorg, eigenwaarde en 
- wilt genieten van jouw leven

Wat en wanneer? Gratis Masterclass op di. 21 juni 2023 om 13.00 of 19.00 uur of  (online via aanmeldlink)
Aanmelden voor de Masterclass is zo gedaan via deze link: 
 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Beleef Je Karakter gaat voor vrijheid, zelfzorg en eigenwaarde. De kans voor jou als hardwerkende, actieve vrouw om op een andere manier met jezelf om te gaan, zodat je niet langer vastloopt, gaat begrenzen en afkomt van je perfectionisme, overprikkeling of het remmen van jezelf! 

Stel: je hebt leven op orde, een baan, gezin, een volle sociale agenda. En je voelt dat het niet helemaal klopt. Je wilt graag iets veranderen, maar weet niet waar te beginnen of hoe je het volhoudt. Je lijf protesteert maar je blijft voldoen aan alles wat er 'moet'. Met zorg, werk, verplichtingen en komt niet aan jezelf toe. Je slaapt slechter dan normaal, zet jezelf onder aan de lijst en hebt te weinig energie. Je voelt je ongelukkig, overprikkeld, voelt je angstig en schrikt snel van iets of iemand. Of zit jouw perfectionisme je in de weg? Je wilt graag veranderen, maar kunt daar wel wat hulp in gebruiken.  

Tijdens deze gratis Masterclass ontdek je waarom je doet wat je doet, denkt wat je denkt, voelt wat je voelt EN hoe dat te veranderen is. De Masterclass van 'Lekker Leven Met Jezelf' laat je zien hoe het anders kan. Je krijgt handvatten hoe je het leven anders aanpakt, zodat je leeft met energie, gemak, plezier en als jezelf!

In deze gratis en vrijblijvende masterclass ontdek je hoe jouw patronen, gedrag en gedachten invloed hebben op hoe je je laat zien. Je ontdekt hoe het anders kan en je krijgt een unieke kans om met jezelf aan de slag te gaan.

 

Laat deze kans om jezelf weer in je kracht te zetten niet voorbijgaan en meld je nu aan. 

 

Ervaringen Masterclass:

  • "Je laat jouw kracht via kwetsbaarheid zien. Je deelt jouw ervaringen en hoe je het oplost met hulp van jouw patronen" EN

  • "Je geeft me hoop dat het leven ECHT anders kan" EN

  • "Je gaf me tijdens de Masterclass al zoveel informatie, dat ik nu al beter begrijp hoe ik in elkaar steek. Ik zie uit naar onze samenwerking tijdens het traject. Ik kan niet wachten om te beginnen!"

MELD JE NU AAN!

de masterclass 'Lekker Leven Met Jezelf'

op dinsdag 21 juni  2023

om 13.00 of 19.00 uur

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page