Karaktertest en -trajecten

De door Yvette Hooites Meursing (karakterexpert) ontwikkelde Karaktertest is echte kwaliteitstest. Deze toptest is simpel en effectief. Je vult een multiple choice vragelijst in, die zowel het mentale als het fysieke vlak raakt. De uitslag geeft je inzicht in de voor jouw belangrijkste 'copingstijlen' (verdedigingsmechanismes/ karakterstijlen). De uitslag geeft inzicht in de manier hoe jij je in het leven laat zien.

Na het maken van de test en het (online) bespreken van de uitslag gaan we, als je dat wilt, samen aan de slag met jouw patronen in een vervolgtraject.

Vervolgtrajecten: Brons, Zilver of Goud.

Zowel online als persoonlijker is de aanpak gelijk: ik werk met lichaam en geest. Met de thema’s, kwaliteiten en valkuilen van jouw karaktermix en lossen geblokkeerde energie via effectieve, lichaamsgerichte oefeningen op.

Meer dan praten heeft dit effect op ontspanning in je lijf, waardoor je beter vorm kunt geven aan jouw leven en jouw ervaringen meer kunt integreren in jezelf.

 

Tevens werken we aan het oplossen van mentale blokkades en pakken we jouw emotionele struikelblokken constructief aan. Met andere woorden: je leert op een andere manier met jezelf om te gaan simpelweg door jouw behoeften te volgen.  

Deze aanpak en de kennis die je opdoet zorgt dat je veel beter weet hoe je weer vorm geeft aan je leven, mentaal en fysiek sterker wordt. En hoe je de beste versie van jezelf wordt.  

Resultaat:

Gaandeweg leer je makkelijker koersen op wat jij belangrijk vindt. Eerder te doen wat voor jou nodig is.

Je zult meer energie ervaren, kunt effectiever koersen in je leven, hebt minder last van jouw eerdere belemmeringen en bent meer jezelf! Natuurlijkheid, veerkracht, vrijheid liggen op je te wachten.

Tot slot:

Mijn unieke aanpak geeft je de mogelijkheid de impact te leren dragen van eerdere gebeurtenissen en weer volop te LEVEN!
 

Magnolia.png

Ontwar jezelf nu!

20210129_120158 kleiner formaat.jpg

Voorbeeld van een deel van de uitslag van de karaktertest... onderdeel van het uitgebreide rapport.

Zie verder 'Informatie en prijzen'.