Karaktertest en -trajecten

Een losse karaktertest kan uiteraard ook, maar een traject geeft je meer tijd en ruimte om echt met jezelf aan de slag te gaan en ingesleten patronen te veranderen.

 

Een traject begint uiteraard met een eerste stap. De door Yvette Hooites Meursing (al meer dan 30 jaar karakterexpert en degene die mij jarenlang opleidde) ontwikkelde Karaktertest is een echte kwaliteitstest en de eerste stap in ons traject.

Deze unieke toptest is simpel en effectief. Je vult een multiple choice vragenlijst in, die zowel het mentale als het fysieke vlak raakt. Opvallend is dat de vragen vooral gericht zijn op werk gerelateerde situaties. Dat lijkt gek, maar ook in je werk neem je jouw persoonlijkheid mee. En is dus een mooi vertrekpunt om aan jouw persoonlijkheid te werken. 

De uitslag krijg je in een persoonlijke evaluatiesessie (online of in Zoetermeer) en geeft je inzicht in de voor jouw belangrijkste 'copingstijlen' (verdedigingsmechanismes/ karakterstijlen). Je hebt naderhand meer inzicht in de manier hoe jij je in het leven laat zien, jouw kwaliteiten, valkuilen en thema's zijn. Wellicht geen nieuws, maar wel de volledige puzzel in hoe jij je staande houdt in het leven en waar je tegenaan loopt.

Na het maken van de test en het bespreken van de uitslag gaan we, als je dat wilt, samen aan de slag met het vrij maken van jouw patronen in een vervolgtraject.

Een traject, korter of langer, geeft je de tijd om daadwerkelijk met jouw ingesleten patronen aan de slag te gaan. Oefeningen, gesprekken en het uitwerken van ervaringen helpen je om het vanaf dat moment anders te doen. 

Vervolgtrajecten variëren van 6 - 18 sessies: Brons, Zilver of Goud. Sessies zijn altijd persoonlijk, maatwerk en effectief en kunnen online of in mijn praktijk aan huis (Zoetermeer).


Resultaat:

Al na een paar gesprekken zul je verschil merken in de dagelijkse dingen die je doet, zegt en ervaart. Je hebt weer meer oog voor wat jij belangrijk vindt, laadt eerder je accu op en stelt eerder je grenzen. Je doet eerder wat voor jou nodig en wezenlijk is.

De meeste klanten ervaren meer gevoelens , meer energie en gaan beter met zichzelf om. Minder negatieve gedachten over jezelf, meer veerkracht en vrijheid. En ervaren ook dat ze terugvallen in 'oud gedrag', waardoor het fijn is om langer door mij begeleid te worden om die terugval sneller op te vangen.

Tot slot:

Mijn unieke aanpak geeft je de mogelijkheid om effectiever met het leven om te gaan. Minder lang te hangen in dat wat je overkomt. de impact te leren dragen van eerdere gebeurtenissen en weer volop te LEVEN! Je ervaart meer kracht en meer vrijheid! Het leven is te mooi om op de automatische piloot te blijven leven, toch? 
 

Ontwar jezelf nu!

20210129_120158 kleiner formaat.jpg

Voorbeeld van een deel van de uitslag van de karaktertest... onderdeel van het uitgebreide rapport.

Zie verder 'Informatie en prijzen'.
Magnolia.png