Karaktertest en -trajecten

De door Yvette Hooites Meursing (karakterexpert) ontwikkelde Karaktertest is echte kwaliteitstest. Deze toptest is een multiple choice vragelijst die zowel het mentale als het fysieke vlak raakt. De uitslag geeft je inzicht in de voor jouw belangrijkste 'copingstijlen' (verdedigingsmechanismes/ karakterstijlen).

Na het maken van de test en het (online) bespreken van de uitslag gaan we, als je dat wilt, samen aan de slag met jouw patronen in een vervolgtraject.

 

Vervolgtrajecten: Brons, Zilver of Goud.

Zowel online als persoonlijker is de aanpak gelijk: ik werk met lichaam en geest. Met de thema’s, kwaliteiten en valkuilen van jouw karaktermix en lossen geblokkeerde energie via effectieve, lichaamsgerichte oefeningen op.

Meer dan praten heeft dit effect op ontspanning in je lijf, waardoor je beter vorm kunt geven aan jouw leven en jouw ervaringen meer kunt integreren in jezelf.

 

Tevens werken we aan het oplossen van mentale blokkades en pakken we jouw emotionele struikelblokken constructief aan.

Deze aanpak en de kennnis die je opdoet zorgt dat je veel beter weet hoe je weer vorm geeft aan je leven, mentaal en fysiek sterker wordt. En hoe je de beste versie van jezelf wordt.  

Resultaat:

Gaandeweg leer je makkelijker koersen op wat jij belangrijk vindt. Eerder te doen wat nodig is.

Je zult meer energie ervaren, kunt effectiever koersen in je leven, hebt minder last van jouw eerdere belemmeringen en bent meer jezelf! Natuurlijkheid, veerkracht, vrijheid liggen op je te wachten.

Tot slot:

Mijn unieke aanpak geeft je de mogelijkheid de impact te leren dragen van eerdere gebeurtenissen en weer volop te LEVEN!
 

Voorbeeld van een deel van de uitslag van de karaktertest... onderdeel van het uitgebreide rapport.

Kortingscode: Korting30

Nu met 30% korting...

Zie verder 'Informatie en prijzen'.

©2021 door Birgita Endert voor Beleef je Karakter met  Wix.com 

KvK: 66769922, gevestigd te Zoetermeer
BTW nummer : NL001995682B37