Ordinary love, U2:

"The sea wants to kiss the golden shore, the sunlight warms your skin.

All the beauty that's been lost before, wants to find us again.

I can't fight you anymore, it's you I'm fighting for.

The sea throws rocks together, but time leaves us polished stones ".
 

(Bovenstaande songtekst weerspiegelt mijn manier van denken, van beleven).  

Karaktertesten

De karaktertest wordt digitaal ingevuld  via een link ie je ontvangt. De analyse daarvan geeft inzicht welke van de 7 karakterstijlen voor jou de belangrijkste zijn.

Hoewel ik vooral met vrouwen werk, kan het handig zijn om jouw kind(eren)  ook een kindertest te laten maken.  Ik doet dat samen met de kinderen. Handig om te zien hoe jullie elkaar ondersteunen of juist niet. Waar liggen de behoeften? 

 

Karakterstijlen bepalen hoe je in je dagelijks leven handelt en reageert op bijvoorbeeld (stress)situaties. We bespreken thema's die bij jou (en/of jouw gezin) spelen. Tevens kijken we naar kwaliteiten, overeenkomst en verschillen.

De kindertest gebruikt 5 karakterstijlen. Het is dus ook mogelijk om de resultaten van het hele gezin in kaart te brengen. Meer inzicht in elkaar is het resultaat van ons traject. Praktische handvatten en oefeningen voor altijd in je bezit. Je hebt met karakterintelligentie inzichten voor het leven, juist ook met rouw en verlies.

Lees meer over de karaktertesten, achtergrond en historie van de karakterstijlen op de pagina's Karaktertest en consulten, Achtergrond en Grondleggers.

Vrouwen, kinder- en/of gezinscoaching

Vrouwen (en hun gezinnen) begeleid ik graag tijdens het vinden van hun weg in het leven. Ze de regie te laten nemen door hun verlies te dragen en te integreren! Familie(t)rouw te plaatsen. En weer tot bloei te komen als een bloeiende magnolia.

Na het invullen van de karaktertest en het bijbehorende consult, kan er een vervolgtraject afgesproken worden. Tijdens deze sessies (4-10x, liefst persoonlijk, via Skype is ook mogelijk) is er meer tijd om de karakterstijlen te bespreken en aan de slag te gaan. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en patronen (en die van jouw gezinsleden). Ook tijdens of na een periode van rouw. We doen daarnaast praktische, lijfgerichte oefeningen om vrijer te worden in jouw lijf (dat kan ook in combinatie met die van je gezinsleden).

Het resultaat van het traject is dat je beter in staat bent te beschikken over jouw kwaliteiten, meer sturing kunt geven op wat voor jou belangrijk is, meer regie voelt en de impact van life-events kunt dragen.

De praktische kennis en oefeningen geven je steun en profijt in het dagelijkse leven. Meer keuzevrijheid en regie.

Astrologie en geboortehoroscoop

Door middel van jouw geboortedatum - plaats en -tijdstip kan ik uitleg geven over de invloed van de planeten en hun standen op jouw leven en je levenspad. Inzicht in thema's die bij je spelen zijn verhelderend, troostend en insprirerend.

Spirituele healing

Door het werken aan het verminderen van  de blokkades in jouw energie zit je lekkerder in je vel en ervaar je meer rust, minder stress en voel je je gewoonweg levendiger en meer jezelf.

©2020 door Birgita Endert voor Beleef je Karakter met  Wix.com 

KvK: 66769922, gevestigd te Zoetermeer
BTW nummer : NL001995682B37