Ordinary love, U2:

"The sea wants to kiss the golden shore, the sunlight warms your skin.

All the beauty that's been lost before, wants to find us again.

I can't fight you anymore, it's you I'm fighting for.

The sea throws rocks together, but time leaves us polished stones ".
 

(Bovenstaande songtekst weerspiegelt mijn manier van denken, van beleven).  

"Moed is weerstand tegen angst, beheersing van angst, niet afwezigheid van angst"​

Draag je verlies, maar laat het je niets ontnemen!

Bloei weer als deze Magnolia!!

Magnolia.png
Karaktertesten

De karaktertest is een eenvoudige TOP test die je online invult via een link die je van me ontvangt. Het rapport geeft inzicht welke van de 7 karakters voor jou de belangrijkste zijn, wat jouw kwaliteiten zijn en waar de behoeften liggen.

Ik werk vooral met volwassenen, dertigers en veertigers. Het is mogelijk om jouw kind(eren) en partner ook een test te laten maken.  Ik doe de test dan samen met de kinderen. Handig om te zien hoe jullie elkaar ondersteunen of juist niet. Waar liggen de behoeften? En hoe vinden jullie elkaar?

 

Karakters bepalen hoe je in je dagelijks leven handelt en reageert op bijvoorbeeld (stress)situaties. We bespreken de uitslag en thema's die bij jou (en/of jouw gezin) spelen.

 

De kindertest gebruikt 5 karakters, maar geeft eveneens een fanatisch inzicht in wat jouw kindje nodig heeft. Je zult versteld staan om het hele gezin in kaart te brengen.

 

Praktische handvatten en oefeningen voor altijd in je bezit. Je hebt met het rapport inzichten voor het leven, voor jou (en evt. jouw gezinsleden).

Lees meer over de karaktertesten, achtergrond en historie van de karakters op de pagina's Karaktertest en consulten, Achtergrond en Grondleggers.

Begeleiding volwassenen (en evt. kinder- of gezinscoaching)

Ik bied een brede selectie aan coaching diensten die jouw geest zullen voeden, die je laten inzien wat je waard bent en je helpen jouw persoonlijke uitdagingen te overwinnen. Stel jouw individuele levensdoelen vast en bereik ze daadwerkelijk.

 

Ik pas me telkens aan aan de persoonlijke behoeften van elke cliënt om zijn/haar volledige potentieel naar voren te brengen. Contacteer me om vandaag jouw traject op te starten.

 

De nadruk ligt op het begeleiden van dertigers en veertigers. De karaktertest bepaalt het vertrekpunt. Tijdens het traject is er meer tijd om jouw thema's te bespreken en echt aan de slag te gaan. We doen naast te gesprekken ook effectieve, praktische, lijfgerichte oefeningen om vrijer te worden in jouw lijf (dat kan ook in combinatie met jouw gezinsleden).

 

Het resultaat van het traject is dat je beter in staat bent te beschikken over jouw kwaliteiten, meer sturing te geven op wat voor jou belangrijk is. Je hebt meer regie, voelt en draagt de impact van jouw gebeurtenissen met flair. Zie verder: Karaktertest en consulten 

De opgedane praktische kennis en inzichten geven je voor altijd steun en profijt in jouw dagelijkse leven. Leef lichter, luchtiger en met meer natuurlijkheid 

Astrologie en geboortehoroscoop

Door middel van jouw geboortedatum - plaats en -tijdstip kan ik uitleg geven over de invloed van de planeten en hun standen op jouw leven en je levenspad. Inzicht in thema's die bij je spelen zijn verhelderend, troostend en insprirerend.

Spirituele healing

Door het werken aan het verminderen van  de blokkades in jouw energie zit je lekkerder in je vel en ervaar je meer rust, minder stress en voel je je gewoonweg levendiger en meer jezelf.