top of page

Ordinary love, U2:

"The sea wants to kiss the golden shore, the sunlight warms your skin.
All the beauty that's been lost before, wants to find us again.
I can't fight you anymore, it's you I'm fighting for.
The sea throws rocks together, but time leaves us polished stones ".
 
(Bovenstaande songtekst weerspiegelt mijn manier van denken, van beleven).

IMG_20210201_194752_486.jpg

Traject Zilver!

20220715_215117_0000.png

In een persoonlijk en op maat gemaakt coaching traject vind jij jezelf terug en ontdek je hoe jij beter voor jezelf zorgt, kunt ontspannen en weer geniet van het leven. Als jezelf EN met jezelf. We gaan aan de slag met jouw ingesleten gedragspatronen en overtuigingen, waardoor jij nu last hebt van jezelf. Zodat jij weer vertrouwt op jezelf, begrenst en doet waar jij blij van wordt. Kom voorbij de 'ratrace' van het leven en ga doen waar jij voor bedoeld bent. Waar jij van geniet. Na de intake en de unieke karaktertest bepalen we sessie voor sessie waar we mee verder gaan. Gericht op balans in werk, privé of allebei.  

Naast het maatwerk, de effectieve en persoonlijke aanpak zijn de tien voordelen van een traject bij Beleef Je Karakter:

 1. Je ontwikkelt zelfvertrouwen, zodat je het leven aankunt, wat je ook gebeurt.

 2. Je kent jouw eigenwaarde en accepteert jezelf (wat anderen ook van je zeggen of over je denken).

 3. Je omarmt jezelf (eigenliefde) weer, zodat je jezelf liefhebt, ook als er iets niet lukt of gaat zoals je dat verwachtte.

 4. Je weet heel duidelijk wat jij nodig hebt, zet jezelf op de eerste plaats en zorgt niet alleen voor anderen, maar eerst voor jezelf.

 5. Je bewaakt jouw grenzen, zodat niemand nog misbruik van je maakt.

 6. Je stopt jouw geijkte patroon en overtuiging vroegtijdig, zodat je eerder ontspant, bijtankt en je jezelf gerust stelt zodra dat nodig is.

 7. Je weet hoe je voor jezelf zorgt en wat daarvoor nodig is, zodat je niet meer zo leeg en lusteloos bent zoals aan het begin van het traject.

 8. Je laat je niet meer uit het veld slaan, door wat een ander tegen je zegt. Je hebt jouw eigen mening, zodat je stevig staat en je niet meer onderuit gehaald wordt.

 9. Je benut jouw kwaliteiten, zodat je doet waar jij goed in bent. En waar je blij van wordt.

 10. Je leeft als jezelf, mèt jezelf en geniet van jezelf als nooit tevoren: je straalt, laat je maskers vallen en ben authentiek jezelf! 

 

GA VOOR JOUW EIGEN IK!

En als bonus heeft een traject nog de volgende voordelen:

1. Je krijgt doorlopend praktische handvatten om jouw leven aan te pakken zodat je ècht zorgt voor balans en ontspanning. 

2. Een traject geeft jouw 'body en mind' de tijd om patronen aan te passen en nieuwe te in slijten, zodat die automatischer gaan (en niet meer het oude gedrag van eerst waar je last van had). 

3. Je mag in termijnen betalen, als dat je beter past. Stuur me dan een persoonlijk voor specifieke afspraken.

4. Trajecten zijn altijd maatwerk, persoonlijk op jou afgestemd en zijn online/ offline op een tijdstip dat ons allebei past.

Wat mij betreft is het zonde om op de automatische piloot te leven! Dus kom NU in actie als je worstelt met jouw huidige leven? In werk of privé? Of allebei? Als je vastloopt in alles wat op je bord ligt en merkt dat je moe blijft. Lusteloos bent en geen vertrouwen meer hebt in jezelf? Als je je groot houdt? Je doet alsof het heel goed met je gaat, maar je je van binnen leeg, rot en slecht voelt en niet goed weet hoe je dat moet veranderen? Dat je met iemand leeft die jouw grenzen niet respecteert en jij niet de kracht hebt om je daartegen te wapenen. 

Weet dat ik jouw situatie herken en weet wat je ervaart! Echt! Als er niet snel iets verandert, heb je helemaal nergens zin meer in. Dan is dat kleine beetje energie dat je over hebt ook nog weg.

Wil je weer:

 • tijd en zin hebben om de dingen die JIJ leuk vindt om te doen ook echt te doen?

 • zin hebben om af te spreken met vrienden/ vriendinnen en simpelweg te genieten van het leven?

 • het gevoel hebben dat jij de touwtjes in handen hebt en kiezen voor wat jij belangrijk vindt?

meld je dan nu aan voor een op maat gemaakt traject wat bij jou past: nu tijdelijk met een unieke korting van ruim 

Je ontdekt in dit traject van slechts 9 sessies, inclusief de UNIEKE KARAKTERTEST dat er een andere, effectieve manier is om voor jezelf te zorgen, je zelfvertrouwen te laten groeien, te genieten van alles wat je wilt doen èn dat jouw leven van jou is.

Laat het leven niet aan je voorbij gaan en kom in actie!

Je ontvangt na betaling het linkje naar de karaktertest, zodat we direct aan de slag kunnen. Er is (nog) geen wachtlijst en sessies zijn online of offline (in Zoetermeer), net wat jou past.

 

Je ontdekt direct in de eerste sessie wat voor de rest van jouw leven belangrijk is, wat jouw valkuilen, kwaliteiten en (verborgen) verlangens zijn. En wat je zelf kunt doen om de ontstane patronen meer ruimte te geven door op een andere manier voor jezelf te zorgen en zo weer in balans te komen en jezelf weer te worden. Uiteraard zullen we daar de resterende sessies voor gebruiken. Zodat jij de rest van je leven als jezelf door het leven gaat. Niks meer, niks minder: gewoon jezelf, met alles wat er is!

 

"Moed is weerstand tegen angst en beheersing van angst, niet afwezigheid van angst"​

Draag je verlies en ervaringen zo goed je kunt, maar laat het je niets ontnemen!

Bloei weer als deze Magnolia!!

Magnolia.png

En dan nog even dit:
(als je nog twijfelt):

 • niet goed geld terug (is het resultaat niet naar tevredenheid en heb je er zelf alles aan gedaan om de 'tools' die je krijgt toe te passen? Dan krijg je je geld terug van de niet gebruikte sessies)!

 • betaling in termijnen is mogelijk.

 • ja, het is persoonlijk, je komt jezelf tegen. In mijn optiek is nog nooit iemand slechter van geworden om eerlijk naar zichzelf te zijn en zichzelf (r)echt in de ogen te kijken. het leven is te kostbaar om 'te doen alsof (het goed met je gaat, terwijl dat niet zo is).

 

Meld je dus nu aan en kom in actie: 

bottom of page