top of page

Blijf je hangen in je ervaringen? En heb je een zware tijd achter de rug?

Wil je 2023 starten met hoop, energie, vertrouwen en eigenwaarde?

WhatsApp Image 2022-09-09 at 08.28.10.jpeg

Zeg eens: Voel je je eenzaam, ongelukkig en weet je niet hoe je dat negatieve gevoel (over jezelf en/of het leven) verandert?


Kijk eens naar jezelf? Is dit hoe jij je het leven had voorgesteld? Wat had je ook al weer voor gedachten over plezier, licht en genieten? Hoe heeft dat uitgepakt? Is het leven zoals je je dat had voorgesteld?

En je denkt aan vroeger, aan hoe het toen was. En merkt dat je de balen hebt van de donkere dagen voor kerst en de onrust in de maatschappij. En de onrust in JEZELF. De vroegere jij lijkt zo ver weg. Hoe is het zo gekomen: aanpassen, diverse soorten verlies, rouw of wellicht een gebeurtenis waar je nu nog midden in de verwerking zit. 

De gedachte aan Kerst komt hard bij je binnen. Je denkt  terug aan hoe jullie als gezin de feestdagen doormaakten. Aan hoe je samen het huis versierden. Aan hoe je met je partner en kinderen de voorbereidingen trof voor Sinterklaas en Kerst. Het voelt zo anders nu. Het maakt je verdrietig en zou er veel voor geven om dit gevoel te keren.

Het negatieve gevoel knaagt aan je. De eenzaamheid, het verdrietige gevoel dat je gefaald hebt, de boosheid op het leven. Je zoekt naar ‘iets’ wat je opbeurt, maar je hebt eigenlijk nergens zin in. Je zit in de put en voelt je eenzaam met je eigen emoties.

Ook de mensen om je heen laten je 'met rust', omdat ze niet goed weten wat ze voor je kunnen doen. En zelf weet je het ook niet zo goed. 

Zo glipt het leven door je vingers. En wat zie je dit jaar op tegen de feestdagen en het ‘gezellig met vrienden of familie’. Het voelt zo anders!

Je vraagt je af: “Hoe komt dit ooit nog goed?” En dan ook nog dat nieuwe jaar… pff. Daar zit je al helemaal niet op te wachten. Je ziet letterlijk op tegen alle verplichtingen van de komende maand.

Tijdens het Lichtfeest op 15 en 16 december 2022 herstel je de balans in jezelf, richt je je op de positieve kanten van het leven, zodat je alle negativiteit in jezelf ombuigt en je weer opgeladen richting het nieuwe jaar gaat.

Wat zou het voor je betekenen als je je weer realiseert dat jouw leven ook mooie kanten heeft, dat je niet alleen bent op de wereld en dat je ZELF in staat bent om te bepalen hoe je je voelt? Zodat je zelf kiest wat je doet en hoe je reageert. En jij de kans hebt om van 2023 jouw beste jaar tot nu toe te maken.

Stel je eens voor: JIJ, stralend, bijgetankt en levendig. Je kijkt uit naar de feestdagen, die je met dierbaren doorbrengt, of lekker alleen. Net waar je zin in hebt. Want weet je… het is jouw leven, dus het is aan jou. Na het Lichtfeest heb jij weer zin in de feestdagen, het nieuwe jaar, zodat jij van 2023 jouw beste jaar tot nu toe kunt maken.

 

Details:

Wanneer: do. 15 en vr. 16 december 2022 (10.00-16.30u)

Waar: Op Hodenpijl, Schipluiden (Rijksstraatweg 20-22, 2636 ZA), Zuid-Holland (tussen Rotterdam en Den Haag in)

Hoeveel deelnemers: max. 6-8 personen

Investering: €223,85 (incl. btw, lunch, koffie, thee en water voor beide dagen)

Kies jij voor jezelf? Om weer te stralen, bij te tanken en weer positief in het leven te staan? 


 

Wil je jezelf terug, het leven positief ervaren, het licht in jezelf versterken en simpelweg weer genieten van het leven?

Heb je de behoefte jouw (negatieve) ervaringen achter je te laten, je negatieve gevoel te keren en te werken aan eigenliefde, zelfvertrouwen en jouw eigen IK? Wil je dat samen doen met een kleine groep van gelijkgestemden, zodat je:

- zin hebt in de feestdagen en het nieuwe jaar 2023

- weer geniet van jouw leven

- straalt, energie hebt en weer kunt lachen

- de eerdere rouw en verlies integreert in jezelf

- weer aan leven toekomt 

Zorg dat je zelf weer in je kracht komt, het licht in jezelf ontdekt, zodat je weet waar je voor gaat (en dat ook gaat doen). 

Deze dagen zijn voor jou als je:

- nieuwsgierig bent naar een ontspannen en blije 'jij'

- wilt ontdekken wat een impact het heeft als jij gaat doen wat jij nodig hebt

- jezelf weer op de eerste plaats wilt zetten

- jouw opgedane ervaringen in jezelf wilt toelaten, zodat jij verder kunt met je leven.

- lekker in je vel zit, bijtankt en geniet EN  

- jezelf (weer) terug hebt.

 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze twee dagen kom je samen met een paar gelijkgestemden weer in je kracht, je ontdekt hoe het anders kan en integreert eerdere ervaringen in jouw leven. Ontdek hoe het licht OOK in jou weer schijnt, tank bij en maak je klaar voor de feestdagen EN 2023. Zorg dat 2023 jouw beste jaar tot nu toe wordt.

Details:

Wanneer: do. 15 en vr. 16 december 2022 (10.00-16.30)

Waar: Op Hodenpijl, Schipluiden (Rijksstraatweg 20-22, 2636 ZA), Zuid-Holland (tussen Rotterdam en Den Haag in)

Hoeveel deelnemers: max. 6-8 personen

Investering: €223,85 (incl. btw, lunch, koffie, thee en water op beide dagen)

Kies jij voor jezelf, om weer te stralen, bij te tanken en weer positief in het leven te staan. 

Meld je hier aan, dan zie ik je binnenkort! 

Birgita Endert

Beleef Je Karakter

Nu 20% korting

Nu 20% korting

foto dienblad

2 dagen voor jou! Zodat je klaar staat voor de donkerste dagen voor kerst, het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet ziet en je het licht in jezelf kunt aanzetten wanneer jij dat nodig hebt. 

Grijp je kans en

schrijf je in!

bottom of page