woensdag 7 september 2022
10.00 - 16.30 (inloop vanaf 9.30 uur)

ZOMERSE KARAKTERDAG!

BeleefjeKarakter 2.0.png
20220715_215117_0000.png

Karakter-workshop 
Beleef je Karakter:
wo. 7 september
van 10.00 -16.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur) 

Beleef Je Karakter organiseert op 7 september a.s. een karakter-workshop, waarin je ontdekt waarom je doet wat je doet, denkt wat je denkt en voelt wat je voelt. EN vooral: hoe het anders kan! Wil jij vrijheid, zelfvertrouwen en plezier in jouw leven? Maar ben je een 'pleaser', leg je de lat hoog voor jezelf, loop je vast in het zorgen voor anderen of ervaar je weinig ontspanning of zelfvertrouwen? En ben je al tijden op zoek naar DÈ oplossing. En kun je die niet vinden? 

Kies dan nu voor jezelf en doe mee met deze praktische dag!

Je krijgt tijdens de workshop inzicht in wat de effecten zijn van (on)bewuste keuzes in onze jeugd, hoe we onszelf daarmee staande houden in het leven en ontdekt wat het effect is als we 'iets' net iets anders doen dan 'normaal' Je komt weer tot jezelf en straalt als nooit tevoren!

Eerdere ervaringen zorgen voor verschillen!

Onze ervaringen maken ons allemaal verschillend. Het zorgt er ook voor dat er iets anders nodig is om in je kracht te komen, zelfvertrouwen terug te krijgen of te ontspannen. Ontdek hoe jij jouw leven anders verloopt door iets anders te doen, denken en voelen dan je automatisch deed, dacht en voelde.

 

Beleef Je Karakter is jouw kans om jezelf weer te zijn. Ontdek hoe ook jij weer in je kracht staat. Benut jouw kwaliteiten en verspil geen energie aan verwachtingen die niet de jouwe zijn, houdt angst of overprikkeling zo laag mogelijk. Goed voor jezelf zorgen en doen wat jij nodig hebt is hierbij belangrijk. En weten hoe je dat doet ook. Omdat je het al zo lang anders doet, is 7 september jouw kans weer te doen hoe je het eigenlijk wilt. Mis deze kans niet en meld je aan!

 

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus zorg dat je erbij bent!

Wat gaan we doen?

Deze Karakter-workshop geeft je inzicht in hoe de verschillende karakterstijlen in elkaar steken en wat dat voor jou betekent. Deze dag is een combinatie van theorie en praktijk en geeft je naast kennis over de zeven verschillende karakterstijlen, vooral ook de ruimte om het zelf te proberen. Je merkt wellicht dat je teveel voor anderen zorgt en te weinig voor jezelf. Of dat je het lastig vindt om te ontspannen of iemand te vertrouwen. Dan is deze dag er speciaal voor jou!

Voor wie? 

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe mensen zich staande houden in het leven (en dat doen we allemaal anders). En voor iedereen die bereid is om in de spiegel te kijken naar eigen gedrag. En die willen weten hoe het anders kan.

Dan denk je, "ik heb al ervaring met de karakterstijlen, is die dag dan wel wat voor mij?" Heb je bv. al een individueel traject bij mij gevolgd of de karaktertest al gedaan? Meld je dan juist wel: de ervaring leert dat het fijn en aanvullend is om met elkaar te oefenen én om meer te horen (en te zien) van de andere karakterstijlen. Zodat je gedragspatronen ook gaat herkennen bij anderen. En dat is handig, omdat ieder mens een andere manier van communiceren en eigen beweegredenen heeft. Het maakt het leven met elkaar (en jezelf) fijn, omdat je een ander (en jezelf) snapt. Je gaat zien waarom een ander doet wat hij/ zij doet, maar ook wat je zelf doet en waarom!

En als je denkt: "ik heb nog geen kennis van ehm, die karakterstijlen." Wat dan? Dan is het een prima mogelijkheid om voor het eerst kennis te maken met (jouw) patronen en te horen wat de mogelijkheden zijn om als jezelf door het leven te gaan. Je herkent jezelf die dag zonder twijfel in bepaalde patronen (incl. valkuilen en kwaliteiten) die ik die dag bespreek. Je herkent je in waar we mee oefenen en ervaart zelf dat kleine verschillen een groots effect hebben. 

Het resultaat? Je maakt een waardevol begin in de wereld van karakterstijlen waardoor het leven licht, makkelijk en fijn wordt. En zeg nou zelf: wie wil dat nou niet? Of beter nog: probeer uit of het wat voor je is. En merk wat deze dag voor verschil voor jou maakt. Ga je voor:

- ontspanning

- zelfzorg

- zelfvertrouwen of

- ... vul zelf maar in (wat mis je nu en wil je absoluut bereiken?)

Praktisch? Wat kun je verwachten?
De karakterworkshop begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en zal tot ongeveer 16.30 uur duren. Jouw investering voor deze waardevolle en praktische dag  = € 159,74 incl. btw (excl btw € 132,02) .

In dit bedrag is een lunch en onbeperkt thee, koffie en kleine versnaperingen tijdens de dag inbegrepen. Je hebt geen verdere kosten, behalve je vervoer naar de locatie in Zuid- Holland (in de driehoek: Rotterdam, Den Haag, Delft). Enne, ben je een vleesliefhebber? Dan stel ik je teleur:  de lunch is vegetarisch

(evt. allergieën kun je op het aanmeldformulier doorgeven.

Inschrijving gebeurt op basis van volgorde van aanmelding. Voor deze Karakter-workshop is plek maximaal 12 deelnemers (en gaat door vanaf 6 deelnemers). Na betaling via deze link is je deelname definitief. Aanmelden kan door op deze link te klikken:


 

 

Tijdens de workshop maak je:

  1. kennis met de basisprincipes van de Karakterstijlen; 

  2. ontdek je wat jou verschillend maakt van een ander;

  3. de eerste stappen in 'het anders aanpakken', in het anders denken over jezelf en de ander;

  4. oefen je met elkaar en jezelf in wat voor jou belangrijk is en hoe je aanpakt in jouw leven. 

 

Het accent van de Karakter-workshop ligt op de combinatie van kennis en het praktisch ervaren van gedragspatronen. De dag zelf bestaat uit de afwisseling van theorie over de Karakterstijlen, maar vooral ook (samen en alleen) oefenen.

De ervaring leert dat het kennis en inzicht oplevert, waar je de rest van je leven mee verder kunt. Ook al heb je nu nog geen (of al wel een beetje) kennis van de karakterstijlen en wat ze voor je doen (of hoe je ze belemmeren). Je kijkt met een frisse blik naar jezelf (en anderen) en ontdekt hoe het leven anders voelt door het net anders aan te pakken. Er is nog nooit iemand slechter geworden van het onderzoek naar zichzelf. In wat je beweegt, in wat je ervaart, in wie je echt bent. Meld je aan en zorg dat je erbij bent! Zorg dat je klaar staat om toekomstige uitdagingen in je leven effectief en als jezelf aan te pakken!


In het kort:
Wanneer:
  woensdag 7 september 2022
Tijd: 10.00 – 16.30 uur (inloop vanaf 9:30)
Waar: Op Hodenpijl
Adres: Rijksstraatweg 20-22, 2626 AX Schipluiden (ZH)
Jouw investering: € 132,02 excl. btw (€159,74 incl. btw) voor jouw deelname, lunch, koffie, thee en andere versnaperingen en krijg je de hele dag informatie over de verschillende karakterstijlen en zijn we actief bezig.
 

Twijfel je nog? Stel jezelf dan NU deze vragen: "ben ik in staat om het dit jaar anders te doen dan anders? Of blijf ik doen wat ik deed, dacht en voelde?"

Of wil ik dit nieuwe schooljaar met nieuwe energie, kennis en een andere blik starten? En wil ik (naar jezelf en anderen) kijken met een frisse blik en ontdekken wat de Karakterstijlen voor mij betekenen. Tot slot nog een waarschuwing: het risico is dat het naar meer smaakt en dat de opgedane inzichten je niet meer los laten!

Meer weten over de karakterworkshop of heb je vragen? Mail naar info@beleefjekarakter.nl en zet je telefoonnummer in de mail, dan bel ik je om je vragen te beantwoorden

Tot woensdag 7 september!

Birgita Endert

Beleef Je Karakter

MELD JE NU AAN!

voor de Karakter-workshop op woensdag 7 september 2022 van 10.00 - 16.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur).