top of page

vrijdag en zaterdag
15 en 16 december 2022
10.00 - 16.30 

LICHTFEEST 2022

BeleefjeKarakter 2.0.png
20220715_215117_0000.png

Lichtfeest
Beleef je Karakter:
15 en 16 december
van 10.00 -16.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur) 

Beleef Je Karakter organiseert op 15 en 16 december 2022 een bijzondere tweedaagse om 2022 mee af te sluiten. Je ontdekt niet alleen waarom je doet wat je doet, denkt wat je denkt en voelt wat je voelt. EN hoe het anders kan! Maar ook kijken we terug op 2022, sluit je af wat je niet mee wilt nemen naar het nieuwe jaar en ga je met vernieuwde energie de feeestdagen in. 

 

Wil jij vrijheid, zelfvertrouwen en plezier in jouw leven? Het echt anders doen in 2023. En voel je je overprikkeld, ben je een 'pleaser' en leg je de lat hoog voor jezelf (en anderen), loop je vast in het zorgen voor anderen of ervaar je weinig ontspanning of zelfvertrouwen? En ben je al tijden op zoek naar DÈ oplossing. En kun je die niet vinden? 

Kies dan nu voor jezelf en doe mee met deze prachtige kans!

Je krijgt tijdens de tweedaagse niet alleen inzicht in wat de effecten zijn van (on)bewuste keuzes in onze jeugd, hoe we onszelf daarmee staande houden in het leven en ontdekt wat het effect is als we 'iets' net iets anders doen dan 'normaal' . We gaan ook aan de slag om verlies af te ronden, het licht / vuur weer in jezelf aan te wakkeren, zodat je tot jezelf komt en straalt als nooit tevoren!

Eerdere ervaringen zorgen voor verschillen!

Onze ervaringen maken ons allemaal verschillend. Het zorgt er ook voor dat er iets anders nodig is om in je kracht te komen, zelfvertrouwen terug te krijgen of te ontspannen. Ontdek hoe jij jouw leven anders verloopt door iets anders te doen, denken en voelen dan je automatisch deed, dacht en voelde. Ben je je dit jaar opnieuw begonnen en had je nog geen tijd om de eerdere ervaringen te verwerken? Dan is dit jouw kans!

Beleef Je Karakter is jouw kans om jezelf weer te zijn. Ontdek hoe ook jij weer in je kracht staat. Benut jouw kwaliteiten en verspil geen energie aan verwachtingen die niet de jouwe zijn, houdt angst of overprikkeling zo laag mogelijk. Goed voor jezelf zorgen en doen wat jij nodig hebt is hierbij belangrijk. En weten hoe je dat doet ook. Omdat je het al zo lang anders doet, is 15 en 16 december jouw kans weer te doen hoe je het eigenlijk wilt. Mis deze kans niet en meld je aan!

 

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus zorg dat je erbij bent!

 

Wat gaan we doen?

Dit Lichtfeest geeft je inzicht in hoe de verschillende karakterstijlen in elkaar steken en wat dat voor jou betekent. Deze tweedaagse is een combinatie van theorie en praktijk en geeft je naast kennis over de zeven verschillende karakterstijlen, vooral ook de ruimte om te voelen wat een verschil het maakt om het anders te doen dan normaal. Je merkt wellicht dat je teveel voor anderen zorgt en te weinig voor jezelf. Of dat je het lastig vindt om te ontspannen of iemand te vertrouwen. Dan is dit jouw kans! Laad jezelf op, verwerk ervaringen en zorg dat jij weer in je kracht komt, zodat je 2023 met frisse energie en als jezelf ingaat!

Voor wie? 

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe mensen zich staande houden in het leven (en dat doen we allemaal anders). En voor iedereen die bereid is om in de spiegel te kijken naar eigen gedrag. En die willen weten hoe het anders kan.

Voor iedereen die dit jaar (of net daarvoor) een nieuwe start heeft gemaakt en de tijd nog niet heeft gehad om ervaringen te verwerken. Het maakt niet uit of de nieuwe start een scheiding, nieuwe baan of herstel van bv. een burnout is. 

Twijfel je nog?

Wellicht denk je, "ik heb al ervaring met de karakterstijlen, is die dag dan wel wat voor mij?" Heb je bv. al een individueel traject bij mij gevolgd of de karaktertest al gedaan? Meld je dan juist wel: de ervaring leert dat het fijn en aanvullend is om met elkaar te oefenen én om meer te horen (en te zien) van de andere karakterstijlen. En ook jij kunt 2022 afsluiten, zodat je 2023 met een echt frisse start begint. Zorg dat je gedragspatronen gaat herkennen bij anderen. Waarom? Nou, ieder mens heeft een andere manier van communiceren en eigen beweegredenen. Het maakt het leven met elkaar (en jezelf) fijn, omdat je een ander (en jezelf) snapt. Je gaat zien waarom een ander doet wat hij/ zij doet, maar ook wat je zelf doet en waarom! En hoe fijn is het om niet te blijven hangen in ervaringen, maar daadwerkelijk door te kunnen?

En als je denkt: "ik heb nog geen kennis van ehm, die karakterstijlen en helemaal geen tijd voor twee dagen." Wat dan? Juist dan zou ik meedoen. Teveel stress, zorgen of jezelf negeren is voor niemand goed. Ook voor jou niet. Deze twee dagen zijn een prima mogelijkheid om voor het eerst kennis te maken met (jouw) patronen en te horen wat de mogelijkheden zijn om als jezelf door het leven te gaan. Je herkent jezelf zonder twijfel in bepaalde patronen (incl. valkuilen en kwaliteiten) die ik die dag bespreek. Je herkent je in waar we mee oefenen en ervaart zelf dat kleine verschillen een groots effect hebben. En je neemt de tijd om 2022 achter je te laten en een frisse start te maken in 2023.

Het resultaat? Je maakt een waardevol begin in de wereld van karakterstijlen waardoor het leven licht, makkelijk en fijn wordt. En zeg nou zelf: wie wil dat nou niet? Of beter nog: probeer uit of het wat voor je is. En merk wat deze twee dagen voor verschil voor jou maakt. Ga je voor:

- ontspanning

- zelfzorg

- zelfvertrouwen

- het verwerken van het afgelopen jaar of

- ... vul zelf maar in (wat mis je nu en wil je absoluut bereiken?)

 

 

Praktisch? Wat kun je verwachten?
De karakterworkshop begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en zal tot ongeveer 16.30 uur duren. Jouw investering voor deze waardevolle en praktische dag  = € 159,74 incl. btw (excl btw € 132,02) .

In dit bedrag is een lunch en onbeperkt thee, koffie en kleine versnaperingen tijdens de dag inbegrepen. Je hebt geen verdere kosten, behalve je vervoer naar de locatie in Zuid- Holland (in de driehoek: Rotterdam, Den Haag, Delft). Enne, ben je een vleesliefhebber? Dan stel ik je teleur:  de lunch is vegetarisch

(evt. allergieën kun je op het aanmeldformulier doorgeven.

Inschrijving gebeurt op basis van volgorde van aanmelding. Voor deze Karakter-workshop is plek maximaal 15 deelnemers. 

Na betaling via deze link is je deelname definitief. Aanmelden kan door op deze link te klikken:


 

 

Tijdens de workshop maak je:

  1. kennis met de basisprincipes van de Karakterstijlen; 

  2. ontdek je wat jou verschillend maakt van een ander;

  3. de eerste stappen in 'het anders aanpakken', in het anders denken over jezelf en de ander;

  4. oefen je met elkaar en jezelf in wat voor jou belangrijk is en hoe je aanpakt in jouw leven. 

 

Het accent van de Karakter-workshop ligt op de combinatie van kennis en het praktisch ervaren van gedragspatronen. De dag zelf bestaat uit de afwisseling van theorie over de Karakterstijlen, maar vooral ook (samen en alleen) oefenen.

De ervaring leert dat het kennis en inzicht oplevert, waar je de rest van je leven mee verder kunt. Ook al heb je nu nog geen (of al wel een beetje) kennis van de karakterstijlen en wat ze voor je doen (of hoe je ze belemmeren). Je kijkt met een frisse blik naar jezelf (en anderen) en ontdekt hoe het leven anders voelt door het net anders aan te pakken. Er is nog nooit iemand slechter geworden van het onderzoek naar zichzelf. In wat je beweegt, in wat je ervaart, in wie je echt bent. Meld je aan en zorg dat je erbij bent! Zorg dat je klaar staat om toekomstige uitdagingen in je leven effectief en als jezelf aan te pakken!


In het kort:
Wanneer:
  woensdag 7 september 2022
Tijd: 10.00 – 16.30 uur (inloop vanaf 9:30)
Waar: Op Hodenpijl
Adres: Rijksstraatweg 20-22, 2626 AX Schipluiden (ZH)
Jouw investering: € 132,02 excl. btw (€159,74 incl. btw) voor jouw deelname, lunch, koffie, thee en andere versnaperingen en krijg je de hele dag informatie over de verschillende karakterstijlen en zijn we actief bezig.
 

Twijfel je nog? Stel jezelf dan NU deze vragen: "ben ik in staat om het dit jaar anders te doen dan anders? Of blijf ik doen wat ik deed, dacht en voelde?"

Of wil ik dit nieuwe schooljaar met nieuwe energie, kennis en een andere blik starten? En wil ik (naar jezelf en anderen) kijken met een frisse blik en ontdekken wat de Karakterstijlen voor mij betekenen. Tot slot nog een waarschuwing: het risico is dat het naar meer smaakt en dat de opgedane inzichten je niet meer los laten!

Meer weten over de karakterworkshop of heb je vragen? Mail naar info@beleefjekarakter.nl en zet je telefoonnummer in de mail, dan bel ik je om je vragen te beantwoorden

Tot woensdag 7 september!

Birgita Endert

Beleef Je Karakter

MELD JE NU AAN!

voor de Karakter-workshop op woensdag 7 september 2022 van 10.00 - 16.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur). 

bottom of page