top of page

donderdag 12 oktober 2023
10.00 - 17.00 

Karakterdag: kom voorbij je eigen conflicten!

BeleefjeKarakter 2.0.png

Karakterdag "Kom voorbij je eigen conflicten" van Beleef je Karakter: donderdag 12 oktober 2023
van 10.00 -17.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) 

Herken je dat je soms zomaar ‘ontploft’ door iets of iemand? Of dat je beter voor anderen dan voor jezelf? En zoek je een oplossing voor de continue strijd in jezelf?

 

Je staat op een punt in je leven dat je voelt dat er ‘iets’ moet gebeuren. Je bent druk, houdt je groot, voelt je ongelukkig en vooral niet jezelf. Je past je altijd aan en je zorgt dat ‘alles’ (gezin, werk, afspraken) draait en om dit voor elkaar te krijgen cijfer je jezelf weg. Er is geen tijd voor jou, ook al neem je je elke dag voor: vandaag doe ik OOK iets voor mij! Anderen gaan altijd voor, terwijl je voelt dat het NU tijd is voor JOU!

Waarom? Omdat je accu leeg raakt, je tankt niet meer bij, bent niet blij en hebt meer en meer last van overprikkeling, angst, slechte zelfzorg of gebrek aan zelfvertrouwen. En ja, je hebt al veel geprobeerd om jezelf op de eerste plaats te zetten, nog altijd zonder succes. Het frustreert je en maakt dat je steeds dieper in je eigen put zakt. Je wilt het anders, maar HOE? 

 

ER IS EEN OPLOSSING! Tijdens de Karakterdag op 12 oktober 2023 gaan we aan de slag met zelfzorg, zelfvertrouwen en balans. Je ontdekt waarom het soms zo ingewikkeld is om gedrag te veranderen, hoe we allemaal anders zijn door eerdere ervaringen en wat dat met je doet. Je krijgt inzicht in karakterpatronen, gedrag, overtuigingen en je lijf geven je de sleutel om terug te keren naar jezelf.

 

Op 12 oktober krijg je inzicht in jezelf èn de ander. In conflicten die in ieder van ons spelen. Je krijgt  Inzicht in doen, denken, voelen en het achterliggende ‘waarom’. Dat is namelijk de basis van karakterintelligentie. Waarom reageert je lijf zo en waarom is het zo moeilijk om te veranderen.

 

Karakterintelligentie is noodzakelijk in de huidige onrustige tijd, omdat het je dichter bij jezelf brengt, zodat je met liefde en compassie naar jezelf kunt reageren. We gaan uit dat je nu als volwassenen nog doet wat je als kind ook deed: kijk je de kat uit de boom, sta je steeds vooraan, wil je de ander helpen of welk patroon er ook maar op de voorgrond staat… allemaal bedoeld om jezelf te beschermen tegen ervaringen van toen en nu. Met meer inzicht en ruimte door praktische handvatten en oefeningen die je helpen met begrenzen, ontspannen en jezelf weer te omarmen ga je fijner met jezelf en je omgeving om.

 

Dus: als je het graag anders wil doen dan nu en meer ‘in balans’ wilt reageren op wat zich voordoet en minder streng voor jezelf wilt zijn (dan nu) meld je dan nu snel aan… 

 

Tijdens deze dag krijg je inzicht in karakterpatronen. Ze geven je de handvatten die je nodig hebt om:

·        jezelf en de ander beter te begrijpen

·        te weten wat jij nodig hebt om lekker in je vel te zitten 

·        een ander eerder, vaker of meer in zijn of haar waarde te laten           en te begrenzen

·        hoofd en lijf weer in balans te krijgen en

·        te leven met zelfvertrouwen, eigenwaarde en energie.

 

Doe mee op 12 oktober en zet een eerste waardevolle stap naar balans, ontspanning en jezelf. 

 

20220909_083056_0000.png
jpg_20221123_091501_0000.jpg

MELD JE NU AAN!

voor de Karakterdag op donderdag 12 oktober 2023

van 10.00 - 17.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur). 

bottom of page