top of page

donderdag en vrijdag
29 en 30 juni 2023
10.00 - 17.00 

Zomerse Karakter 2-daagse 2023

BeleefjeKarakter 2.0.png

Zomerse Karakter
2-daagse
Beleef je Karakter:
29 en 30 juni
van 10.00 -17.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) 

Beleef Je Karakter organiseert een bijzondere tweedaagse om de zomer van 2023 lekker mee te beginnen. Je ontdekt niet alleen waarom je doet wat je doet, denkt wat je denkt en voelt wat je voelt. EN hoe het anders kan!  

Op 29 en 30 juni organiseert Beleef Je Karakter een Zomerse Karakter

2-daagse.

 

Doe mee als je:

- meer wilt weten over jouw gedrag en overtuigingen (en vooral hoe je daar los van komt)

- wilt ontdekken wat jou ècht anders maakt dan een ander (en jouw kwaliteiten weer wilt omarmen)

- wilt ontdekken hoe jij de schaduw èn donkere kant in jezelf onder ogen komt (en hoe je van daaruit naar het licht en de mogelijkheden komt)

- jouw lijf en hoofd weer in balans wilt krijgen

- wil leven met zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde (en daarmee voorbij bent aan overprikkeling en stagnatie)

- wilt begrenzen (zodat je je niet langer je niet gewaardeerd, niet gezien of gehoord wilt worden).

- ervan houdt om samen te zijn met gelijkgestemden en jezelf echt wilt ontdekken in wie je van binnen ECHT bent.

 

Voor wie? Voor iedereen:

- die geïnteresseerd is in (eigen) menselijk gedrag, het ontstaan ervan en wil weten hoe je patronen doorbreekt

- die al bekend is met de Karakterpatronen (en graag in de praktijk wil ervaren wat de verschillen tussen mensen doen en hoe je daar zelf anders mee om kunt gaan)

-  die graag fysiek en mentaal uitgedaagd wil worden en zoekt naar balans in hoofd en lijf.

Enne, als je nog NIET bekend bent met de Karakterpatronen en de toptest: die kun je voor deelname maken... zodat je echt alles uit de tweedaagse haalt

 

Tijdens deze twee dagen ontdek je alles over het ontstaan van patronen, overtuigingen en vooral ook hoe je hier voorbij komt. Ontdek hoe ook JIJ anders in het leven komt te staan als je gaat doen wat JIJ nodig hebt. Als je de overtuiging hebt dat jij:

- de moeite waard bent

- jouw eigen weg en leven mag bepalen

- niet eerst voor een ander hoeft te zorgen, maar eerst voor jezelf

- ook met de schaduwkant goed bent zoals je bent.

 

In de twee dagen gaan we met een kleine groep mensen aan de slag, zowel in theoretische als fysieke zin. We dansen, bewegen en ontdekken de verschillen tussen mensen. We maken het verschil door oude gewoonten rigoureus te doorbreken (en het verschil te voelen).

 

Meer details over locatie, tijden en kosten volgen zo snel mogelijk, maar houd rekening met een prijs van rond de Euro 350,- (incl. lunch en BTW).

 

Doe mee op 29 en 30 juni (en natuurlijk volgen details z.s.m). Ook bij dit evenement. Volg Beleef Je Karakter, dan mis je het niet.

 

 

 

Wil jij vrijheid, zelfvertrouwen en plezier in jouw leven? Het echt anders doen vanaf nu? En voel je je overprikkeld, ben je een 'pleaser' en leg je de lat hoog voor jezelf (en anderen), loop je vast in het zorgen voor anderen of ervaar je weinig ontspanning of zelfvertrouwen? En ben je al tijden op zoek naar DÈ oplossing. En kun je die niet vinden? 

Kies dan nu voor jezelf en doe mee met deze prachtige kans!

Je krijgt tijdens de tweedaagse niet alleen inzicht in wat de effecten zijn van (on)bewuste keuzes in onze jeugd, hoe we onszelf daarmee staande houden in het leven en ontdekt wat het effect is als we 'iets' net iets anders doen dan 'normaal' . We gaan ook aan de slag om verlies af te ronden, het licht / vuur weer in jezelf aan te wakkeren, zodat je tot jezelf komt en straalt als nooit tevoren!

Eerdere ervaringen maakten voor de deelnemers het verschil tussen dag en nacht!

Onze ervaringen in het leven maken dat we allemaal verschillend reageren in eenzelfde situatie. Het zorgt er ook voor dat er iets anders nodig is om in je kracht te komen, zelfvertrouwen terug te krijgen of te ontspannen. Ontdek hoe jij jouw leven anders verloopt door iets anders te doen, denken en voelen dan je automatisch deed, dacht en voelde. Ben je je dit jaar opnieuw begonnen en had je nog geen tijd om de eerdere ervaringen te verwerken? Dan is dit jouw kans!

Beleef Je Karakter is jouw kans om jezelf weer te zijn. Ontdek hoe ook jij weer in je kracht staat. Benut jouw kwaliteiten en verspil geen energie aan verwachtingen die niet de jouwe zijn, houdt angst of overprikkeling zo laag mogelijk. Goed voor jezelf zorgen en doen wat jij nodig hebt is hierbij belangrijk. En weten hoe je dat doet ook. Omdat je het al zo lang anders doet, is 29 en 30 juni jouw kans weer te doen hoe je het eigenlijk wilt. Mis deze kans niet en meld je aan!

 

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus zorg dat je erbij bent!

 

Wat gaan we doen?

Deze Zomerse Karakter 2-daagse geeft je inzicht in hoe de verschillende karakterstijlen in elkaar steken en wat dat voor jou betekent. Deze tweedaagse is een combinatie van theorie en praktijk en geeft je naast kennis over de zeven verschillende karakterstijlen, vooral ook de ruimte om te voelen wat een verschil het maakt om het anders te doen dan normaal. Je merkt wellicht dat je teveel voor anderen zorgt en te weinig voor jezelf. Of dat je het lastig vindt om te ontspannen of iemand te vertrouwen. Dan is dit jouw kans! Laad jezelf op, verwerk ervaringen en zorg dat jij weer in je kracht komt, zodat je de zomer van 2023 met frisse energie en als jezelf ingaat!

Voor wie? 

Voor iedereen die:

- nieuwsgierig is naar hoe mensen zich staande houden in het leven (en dat doen we allemaal anders).

- bereid is om in de spiegel te kijken naar eigen gedrag. En die willen weten hoe het anders kan.

- dit jaar (of net daarvoor) een nieuwe start heeft gemaakt en de tijd nog niet heeft gehad om ervaringen te verwerken. Het maakt niet uit of de nieuwe start een scheiding, nieuwe baan of herstel van bv. een burnout is. 

Twijfel je nog?

Wellicht denk je, "ik heb al ervaring met de karakterstijlen, is dit dan wel wat voor mij?" Heb je bv. al een individueel traject bij mij gevolgd of de karaktertest al gedaan? Meld je dan juist wel: de ervaring leert dat het fijn en aanvullend is om met elkaar te oefenen én om meer te horen (en te zien) van de andere karakterstijlen. En ook jij kunt altijd wat leren, juist in bijzijn van anderen, die andere patronen hebben en zo de zomer met een echt frisse start beginnen.

 

Zorg dat je gedragspatronen gaat herkennen bij jezelf èn anderen. Waarom? Nou, ieder mens heeft een andere manier van communiceren en eigen beweegredenen. Het maakt het leven met elkaar (en jezelf) fijn, omdat je een ander (en jezelf) snapt. Je gaat zien waarom een ander doet wat hij/ zij doet, maar ook wat je zelf doet en waarom! En hoe fijn is het om niet te blijven hangen in ervaringen, maar daadwerkelijk door te kunnen?

En als je denkt: "ik heb nog geen kennis van ehm, die karakterstijlen en helemaal geen tijd voor twee dagen." Wat dan? Juist dan zou ik meedoen. Teveel stress, zorgen of jezelf negeren is voor niemand goed. Ook voor jou niet. Deze twee dagen zijn een prima mogelijkheid om voor het eerst kennis te maken met (jouw) patronen en te horen wat de mogelijkheden zijn om als jezelf door het leven te gaan. Je herkent jezelf zonder twijfel in bepaalde patronen (incl. valkuilen en kwaliteiten) die ik die dag bespreek. Je herkent je in waar we mee oefenen en ervaart zelf dat kleine verschillen een groots effect hebben.

Het resultaat? Je maakt een waardevol begin in de wereld van karakterstijlen waardoor het leven licht, makkelijk en fijn wordt. En zeg nou zelf: wie wil dat nou niet? Of beter nog: probeer uit of het wat voor je is. En merk wat deze twee dagen voor verschil voor jou maakt. Ga je voor:

- ontspanning

- zelfzorg

- zelfvertrouwen

- het verwerken van het afgelopen jaar of

- ... vul zelf maar in (wat mis je nu en wil je absoluut bereiken?)
 

Praktisch? Wat kun je verwachten?
De locatie is nog nader te bepalen en zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemers (max. 12). De karakter 2-daagse begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Jouw investering voor deze waardevolle en praktische 2-daagse komt op € 348,- uit (incl. btw.). Als je de Karaktertest nog niet gemaakt hebt, raad ik dat wel aan: deze is te bestellen via:  


 

 

 

 

Bij de aanmelding voor de 2-daagse is zowel de lunch als onbeperkt thee, koffie en kleine versnaperingen tijdens de dag inbegrepen. Je hebt geen verdere kosten, behalve je vervoer naar de nader te bepalen locatie in Zuid- Holland (evt. allergieën kun je op het formulier aangeven)


Inschrijving gebeurt op basis van volgorde van aanmelding. Voor deze Karakter 2-daagse is plek maximaal 12 deelnemers, zodat iedereen de aandacht kan krijgen die hij/zij verdient.

  

Na betaling via deze link is je deelname aan de tweedaagse definitief. Aanmelden kan door op deze link te klikken:


 

 

 

 

Tijdens de tweedaagse maak je:

  1. kennis met de basisprincipes van de Karakterstijlen; 

  2. ontdek je wat jou verschillend maakt van een ander;

  3. de eerste stappen in 'het anders aanpakken', in het anders denken over jezelf en de ander;

  4. oefen je met elkaar en jezelf in wat voor jou belangrijk is en hoe je aanpakt in jouw leven. 

 

Het accent van de Karakter-workshop ligt op de combinatie van kennis en het praktisch ervaren van gedragspatronen. De 2-daagse zelf bestaat uit de afwisseling van theorie over de Karakterstijlen, maar vooral ook (samen en alleen) oefenen.

De ervaring leert dat het kennis en inzicht oplevert, waar je de rest van je leven mee verder kunt. Ook al heb je nu nog geen (of al wel een beetje) kennis van de karakterstijlen en wat ze voor je doen (of hoe je ze belemmeren). Je kijkt met een frisse blik naar jezelf (en anderen) en ontdekt hoe het leven anders voelt door het net anders aan te pakken. Er is nog nooit iemand slechter geworden van het onderzoek naar zichzelf. In wat je beweegt, in wat je ervaart, in wie je echt bent. Meld je aan en zorg dat je erbij bent! Zorg dat je klaar staat om toekomstige uitdagingen in je leven effectief en als jezelf aan te pakken!

Twijfel je nog? Stel jezelf dan NU deze vragen: "ben ik in staat om het leven vanaf nu anders te doen dan anders? Of blijf ik doen wat ik deed, dacht en voelde? En bevalt je dat?"

Of wil ik vanaf deze zomer met nieuwe energie, kennis en een andere blik starten? En wil ik (naar jezelf en anderen) kijken met een frisse blik en ontdekken wat de Karakterstijlen voor mij betekenen.

 

Ervaring:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot slot nog een waarschuwing: het risico is dat het naar meer smaakt en dat de opgedane inzichten je niet meer los laten!

Meer weten over de karakter 2-daagse of heb je vragen? Mail naar info@beleefjekarakter.nl en zet je telefoonnummer in de mail, dan bel ik je om je vragen te beantwoorden. 

Tot snel!

Birgita Endert

Beleef Je Karakter

20220909_083056_0000.png
jpg_20221123_091501_0000.jpg

MELD JE NU AAN!

voor de Karakter 2-daagse op donderdag en vrijdag 29 en 30 juni 2023 van 10.00 - 17.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur). 

bottom of page