• TOP karaktertest!

  • Karakterconsulten en -begeleiding

  • Meer inzicht in karakters en eigen kwaliteiten (persoonlijkheid)

  • Lichaamsgerichte oefeningen

  • Gesprekken, in mijn praktijk, op verschillende locaties of online

  • Astrologisch consult

  • Healing

"Mijn aanpak is inzetbaar voor  iedereen, maar vooral voor jou! Als je met jezelf, het leven of een heftige periode vastloopt . Als je last hebt van de impact van het leven en je merkt dat je lijf signalen geeft, waardoor jouw potentiële mogelijkheden in de knel komen, is het tijd voor actie. Niets doen is wat mij betreft ZONDE!". 

DSC03943.JPG

Hervind je sleutel naar je ware ik

Zowel op fysiek, mentaal, spiritueel als emotioneel gebied

Mijn wens is dat mensen meer vrijheid ervaren meer energie overhouden om ECHT te leven en minder hoeven te overleven doordat je jezelf bent! Het is wat mij betreft zonde om te blijven hangen in emoties, stress, verlies, te blijven voldoen aan verwachtingen die niet de jouwe zijn en het leven aan je voorbij te laten gaan. Zonde om te blijven hangen in verlies door niet jouw eigen kwaliteiten in te kunnen zetten in hetgeen je vol passie doet. Zonde om met een masker net te doen alsof. En daarmee niet te leven op de manier die bij jou past.

Het leven daagt je uit, altijd. Je persoonlijke karakter ook. Zorg dat je gesteld staat om de balans te houden en het leven te dragen. Beweeg je voorbij stagnatie en blokkades. Leg jouw snelweg aan richting meer geluk en ontspanning en kies voor jezelf!

'Leven' is voor mij een werkwoord en dat gun ik iedereen. Zonder schuld- en schaamtegevoel leven ervaar je meer waardering voor jezelf. En doe je waar je voor bedoeld bent. En WAT je nodig hebt om je lekker te voelen.

We gaan op mijn eigen unieke wijze kijken naar innerlijke groei.  Door te sturen op de kwaliteiten van de eigen persoonlijkheid, de ervaring in het lijf, maar ook de gevoelskant te onderzoeken. Het is altijd maatwerk, afgestemd op de behoeften en mix aan karakterstijlen van de klant. 

 

Het helpt, dat wanneer je je overweldigd voelt door de hoge eisen van de hedendaagse maatschappij, veel meemaakte om jouw eigen kwaliteiten weer te gebruiken en te zorgen dat jouw accu effectief geladen blijft. Het resultaat: meer orde, rust, vrijheid  en vooral: MEER jezelf.

Ik leer je eveneens technieken om de emotionele stress onder controle te houden. Dat zal je helpen als je stagnatie of een probleem tegenkomt: je zult minder of minder lang haken in de situatie. 

Als je jouw  EIGEN leven terug wilt en weer lekker in je vel wilt zitten ben je bij mij aan het juiste adres. Meer jezelf zijn, meer vanuit jouw innerlijke basis willen leven. Zonder al teveel gedoe je  eigen weg gaan en durven te ervaren wat er speelt.

Soms moet het roer om op bepaalde vlakken. Mijn aanpak is om via jouw kwaliteiten en jouw eigen persoonlijkheid op een praktische en effectieve manier aan de slag te gaan om jouw energie weer te laten stromen.

Gesprekken en vooral de (lijfgerichte)  effectieve oefeningen geven mijn klanten meer ruimte, vrijheid en natuurlijkheid.

Al mijn kennis (zowel vanuit spirituele psychologie, een 7-jarige opleiding, over bewustzijn, zingeving en de werking van energie als de jarenlange kennis van de karakterpatronen) zet ik voor je in om tot meer rust, ontspanning en natuurlijkheid te komen.

MAATWERK - PERSOONLIJK - EFFECTIEF

foto dienblad
Magnolia.png