• TOP karaktertest!

  • Karakterconsulten en -begeleiding

  • Meer inzicht in karakters en eigen kwaliteiten (persoonlijkheid)

  • Lichaamsgerichte oefeningen

  • Gesprekken, ook op verschillende locatie of online

  • Astrologisch consult

  • Healing

"Mijn aanpak is inzetbaar voor  iedereen, maar vooral voor jou! Als je met jezelf, het leven of een heftige periode vastloopt als gevolg van de impact van het leven. En je merkt dat je lijf signalen geeft, waardoor jouw potentiële mogelijkheden in de knel komen. En dat is ZONDE!". 

Hervind je sleutel naar je ware ik

Zowel op fysiek, mentaal, spiritueel als emotioneel gebied

"Sinds ik in 2016 voor mezelf begon in Zoetermeer begeleid ik mijn klanten op een succesvolle manier en faciliteer ik op mijn eigen unieke wijze hun innerlijke groei.  Door te sturen op de kwaliteiten van de eigen persoonlijkheid, de ervaring in het lijf, ervaar je meer vrijheid.

 

Het helpt, dat wanneer je je overweldigd voelt door de hoge eisen van de hedendaagse maatschappij, veel meemaakte om jouw eigen motivatie en eigen kwaliteiten weer  te gebruiken. Het gevolg: meer orde, rust  en vooral: MEER jezelf.

 

Ik leer je eveneens technieken om de emotionele stress onder controle te houden. Dat zal je helpen als je stagnatie of een probleem tegenkomt: je zult minder of minder lang haken in de situatie". 

 

Mensen die hun EIGEN leven terug willen en weer lekker in hun vel willen zitten zijn bij mij aan het juiste adres. Die meer zichzelf willen zijn, meer vanuit hun innerlijke basis willen leven. Zichzelf willen zijn. Zonder alle poespas hun eigen weg gaan en durven te ervaren wat er speelt.

Soms moet het roer om op bepaalde vlakken. Mijn aanpak is om via de kwaliteiten van jouw karakters, jouw persoonlijkheid en de inzet van jouw eigen lijf en geest, op een praktische en effectieve manier aan de slag te gaan om de energie in jou weer te laten stromen.

Gesprekken en vooral de (lijfgerichte)  effectieve oefeningen geven mijn klanten meer ruimte, vrijheid en natuurlijkheid.

Mijn kennis vanuit spirituele psychologie, een 7-jarige opleiding, over bewustzijn, zingeving en de werking van energie zet ik, naast mijn kennis van de karakters en mijn eigen ervaringen in om tot meer rust, ontspanning en natuurlijkheid te komen.

Het resultaat? Je bent meer jezelf en ervaart jouw leven op alle fronten lichter, natuurlijker en met meer gemak. Je koerst effectiever, wat er ook  op je pad komt.

Wil jij jezelf terug?

Neem contact met me op: integreer jouw ervaringen (en verlies) in jezelf en in jouw leven en word meer jezelf. Leer weer koersen op wat jij belangrijk vind. Ervaar meer keuzevrijheid, offer jezelf minder en krijg weer zin in het leven. Word de beste versie van jezelf. Zet jezelf weer op de voorgrond en speel de hoofdrol in jouw leven. Speel geen bijrollen meer, leef niet langer op automatische piloot. In vol bewustzijn kiezen en ervoor gaan.

foto dienblad
DSC03943.JPG
Magnolia.png