• TOP karaktertest!

  • Karakterconsulten en -consulten

  • Meer inzicht in karakters en eigen kwaliteiten (persoonlijkheid)

  • Lichaamsgerichte oefeningen

  • Gesprekken, ook op verschillende locatie of online

  • Astrologisch consult

  • Healing

"Mijn aanpak is inzetbaar voor  iedereen, maar vooral voor jou! Een dertiger of veertiger die met zichzelf en zijn/ haar gezin, na een heftige periode vastliep als gevolg van de impact van het leven. Op het lijf, de potentiële mogelijkheden belemmert en je afremt". 

Wat doe ik?

"Sinds ik in 2016 voor mezelf begon in Zoetermeer begeleid ik mijn klanten op een succesvolle manier en faciliteer ik op mijn eigen unieke wijze hun innerlijke groei. Wanneer je je overweldigd voelt door de hoge eisen van de hedendaagse maatschappij, veel meemaakte help ik je met jouw eigen motivatie en eigen kwaliteiten orde en rust  te brengen in je leven. Ik leer je eveneens technieken om de emotionele stress onder controle te houden". 

Ik begeleid dertigers en veertigers die van alles meemaakten in hun leven en die geen tijd meer willen verdoen. Mensen die alles uit het leven willen halen, maar even niet weten hoe. Die meer zichzelf willen zijn, meer vanuit hun innerlijke basis willen leven.

 

Mijn aanpak is om via de kwaliteiten van jouw karakters, jouw persoonlijkheid en de inzet van jouw eigen lijf en geest, op een praktische en effectieve manier aan de slag te gaan om de energie in jou weer te laten stromen.

 

De gesprekken en (lijfgerichte) oefeningen geven mijn klanten meer ruimte, vrijheid en natuurlijkheid.

 

Mijn kennis vanuit spirituele psychologie, een 7-jarige opleiding, over bewustzijn, zingeving en de werking van energie zet ik, naast mijn kennis van de karakters uiteraard ook in om tot meer rust, ontspanning en natuurlijkheid te komen.

 

Het resultaat? Je bent meer jezelf en ervaart jouw leven op alle fronten lichter, natuurlijker en met meer gemak. Je koerst effectiever.

Wil jij jezelf terug?

Neem contact met me op: integreer het verlies in je leven en word meer jezelf. Leer weer koersen op wat jij belangrijk vind. Ervaar meer keuzevrijheid, offer jezelf minder en krijg weer zin in het leven. Word de beste versie van jezelf.  

Hervind jezelf, zowel op fysiek, mentaal, spiritueel als emotioneel gebied.

©2021 door Birgita Endert voor Beleef je Karakter met  Wix.com 

KvK: 66769922, gevestigd te Zoetermeer
BTW nummer : NL001995682B37